Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » „SIERANEVADA“ pe Blu-ray, intr-o editie de colectie

„SIERANEVADA“ pe Blu-ray, intr-o editie de colectie

Autor:

Veste grozava pentru cinefili! Saptamana viitoare, lungmetrajul regizat de Cristi Puiu – considerat, atat de critici cat si de spectatori, drept cel mai bun film al anului 2016 – va fi lansat oficial intr-o editie de colectie (carte si Blu-ray)!

 

Cristi Puiu @ Laszlo Raduly pentru LIFE.ro  333x500 „SIERANEVADA“ pe Blu ray, intr o editie de colectieSe va intampla pe 8 iunie, dupa-amiaza, adica incepand cu ora 16, la TIFF Lounge, in cadrul celei de-a XVI-a editii a Festivalului International de Film Transilvania, de la Cluj.

POSTER Sieranevada 70x100 Bluray 350x500 „SIERANEVADA“ pe Blu ray, intr o editie de colectieEditia de colectie „Sieranevada“, realizata cu sprijinul Raiffeisen Bank, Tuca Zbarcea & Asociatii si iadasarecasa, va fi tiparita intr-un tiraj limitat. Vor fi mai putin de 1.000 de exemplare, mai exact 979, ce vor cuprinde filmul in format Blu-ray (cu subtitluri in engleza si franceza), insotit de un interviu realizat de George Serban (cu versiuni in engleza si franceza), dar si de o selectie de 32 de fotografii din seria „Sieranevada“.

Fotografiile au fost facute de Cristi Puiu la inceputul anului trecut, in Bucuresti, dupa terminarea filmarilor de la „Sieranevada“. Ele fac parte dintr-o serie din care a fost selectata si imaginea afisului. Fotografiile, in format 100×70 cm, vor fi expuse la Galeria Baril din Cluj-Napoca, in perioada 8 iunie–30 iulie 2017, iar vernisajul va avea loc tot pe 8 iunie, ora 18:00, in spatiul galeriei, la Centrul de Interes, strada Fabrica de chibrituri nr. 9A.  Blue-ray-ul include o secventa inedita de 3 minute, care a fost taiata la montaj. In plus, fiecare exemplar al editiei va fi unicat. Pachetul contine cate un set de replici din „Sieranevada“, scrise de mana chiar de regizorul si scenaristul Cristi Puiu.

“Sieranevada” – propunerea Romaniei la Premiile Oscar din acest an – a avut premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Cannes, a fost selectata in peste 100 de festivaluri internationale si a castigat peste 25 de premii importante.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!