AcasăNewsUPDATE Sicriul lui Sergiu Nicolaescu, depus la Cercul Militar. Sute de oameni...

UPDATE Sicriul lui Sergiu Nicolaescu, depus la Cercul Militar. Sute de oameni asteapta la coada pentru a-i aduce un ultim omagiu regizorului

UPDATE – Sute de oameni au trecut in ultimele ore si alte zeci de persoane asteapta la aceasta ora la coada, pentru a intra in cladirea Cercului Militar National, unde este depus sicriul lui Sergiu Nicolaescu. Spun ca au venit sa aseze flori la catafalcul regizorului si sa aprinda o lumanare la capataiul cunoscutului cineast. Au venit sa-i aduca un ultim omagiu si colegi de breasla – actorii Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Mihai Malaimare, Jojo, regizorul Geo Saizescu, dar si oameni politici- Petre Roman si Ion Iliescu.

Sicriul cu trupul lui Sergiu Nicolaescu a fost depus in aceasta dimineata la Cercul Militar National din Capitala. Cei care doresc sa-si ia ramas bun de la regizor pot veni sa-i aduca un ultim omagiu incepand cu orele 12.

Apropiatii au venit vineri dimineata la Spitalul Elias pentru a ridica trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu, de la Spitalul Elias, unitate medicala unde cineastul a incetat din viata cu o zi in urma.

Sicriul regizorului a fost depus la Cercul Militar National, din centrul Capitalei. Marele public, colegii de breasla, dar si apropiatii pot veni sa-si ia ramas bun de la Sergiu Nicolaescu, incepand de astazi la pranz si pana maine dimineata. In cursul zilei de sambata, trupul neinsufletit al cunoscutului om de film urmeaza sa fie incinerat, la cererea sa.

Sergiu Nicolaescu a murit joi dimineata, la Spitalul Elias din Capitala. Cineastul in varsta de 82 de ani fusese internat in urma cu aproximativ o saptamana, dupa ce s-a simtit rau. Pe 28 decembrie, Nicolaescu a fost operat de peritonita. Ieri dimineata, insa, organismul regizorului a cedat, in urma unor complicatii cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratament intensiv aplicat, dupa cum au anuntat medicii de la Elias.

Cititi si: Sergiu Nicolaescu si-a lasat testamentul reporterilor “National”: “Sa ramana filmele, de mine sa se aleaga pulberea!”

A murit Sergiu Nicolaescu – VIDEO

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus Sergiu Nicolaescu, de pe patul de spital, actorului Ion Dichiseanu

author avatar
Cristina Stefan
876 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger