AcasăNewsUPDATE Siberia: Un avion cu 43 de persoane la bord s-a prabusit....

UPDATE Siberia: Un avion cu 43 de persoane la bord s-a prabusit. Cel putin 32 de oameni au murit -VIDEO

(foto: proavion.ro)

UPDATE Potrivit oficialilor citati de agentia RIA Novosti, bilantul mortilor a ajuns la 32, in vreme ce un nou bilant indica faptul ca 11 raniti au fost dusi la spital. Cinci dintre acestia sunt in stare critica. De asemenea, potrivit agentiei Itar Tass, toti cei patru membri ai echipajului – doi piloti si doi insotitori de zbor- au murit in urma prabusirii avionului.

Un avion de tip ATR-72 cu 43 de persoane la bord s-a prabusit luni dimineata, la scurt timp dupa decolare, in Siberia. Potrivit primelor informatii comunicate de catre Ministerul pentru Situatii de urgenta, cel putin 16 oameni au murit. De asemenea, alti 12 supravietuitori au fost transportati la spital.

(foto: proavion.ro)

Avionul  ATR-72, avand 43 de oameni la bord – 39 de pasageri si patru membri ai echipajului, se indrepta catre Surgut, insa la scurt timp de la decolare s-a prabusit in regiunea Tiumen, Siberia, potrivit BBC.

Cel putin 12 persoane au supravietuit dezastrului. Pentru 16 dintre cei aflati la bord echipele de salvare sosite de urgenta la locul tragediei nu au mai putut face nimic.

Pentru moment nu sunt cunoscute cauzele prabusirii aeronavei ce apartinea companiei Utair, potrivit presei ruse primele ipoteze o defectiune tehnica sau chiar o eroare umana.  Autoritatile ruse au demarat o ancheta.

[youtube]oNvUMor2ooE[/youtube]

147 afisari

4 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa ii odihneasca ! Cred ca au avut clipe de cosmar ..responsabili pentru acest tragic incident ar trebui sa plateasca scump pentru vietile acestor oamenii nevinovati

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger