AcasăNewsSi vedetele de dincolo de Ocean au urmarit rezultatul alegerilor. "Lumea nu...

Si vedetele de dincolo de Ocean au urmarit rezultatul alegerilor. „Lumea nu va mai fi niciodata la fel”

Reactiilor politice si sociale provocate de recentele alegeri din Statele Unite, castigate de Donald Trump, li se adauga si cele ale showbiz-ului american, in speta comentariile unor vedete apreciate din sfera muzicii si a actoriei, precum Madonna si Cher.

„Un nou foc e aprins. Nu renuntam niciodata. Nu cedam niciodata”, a scris solista, pe Facebook, dupa ce n-au prea mai fost dubii ca preferata sa, Hillary Clinton, a pierdut sansa de a deveni prima femeie aleasa presedinte al Statelor Unite.

O reactie cu mult mai categorica a avut o alta colega de breasla a cantaretei americane, si anume celebra Cher. Care a urmarit cu atentie, din cate s-a vazut dupa cum a comentat pe contul sau de Twitter, recentele miscari de pe scena politica americana. „Lumea nu va mai fi niciodata la fel. Imi pare rau pentru tineret”, a scris Cher, care, in locul numelui castigatorului alegerilor a folosit un simbol al unei toalete, explicandu-si decizia prin faptul ca ” nu va fi niciodata mai mult decat o toaleta”. Interpreta hit-ului „Believe” a admis ca a votat cu Hillary, sustinand-o si in mod cat se poate de evident, doar parcrugand mesajele postate pe reteaua de socializare amintita, pe candidata Partidului Democrat.

Pe Hillary Clinton au sustinut-o in campanie si Beyonce, si Shakira, dar si Rihanna si Katy Perry, insa aceste patru soliste cunoscute nu au comentat in vreun fel rezultatele alegerilor.

In schimb, miliardarul Trump, intrat in cursa prezidentiala din partea formatiunii republicane si, de ce sa nu mentionam, cu sanse destul de reduse – in opinia unui numar semnificativ de specialisti- de a se instala pe fotoliul de sef la Casa Alba, a avut si el sustinatori cu nume sonore. In speta pe tatal Angelinei Jolie, Jon Voight, care anunta, luna trecuta, tot pe o retea de socializare, ca mizeaza pe Trump. „Donald, vei fi cel mai bun presedinte”, considera inca de pe atunci actorul in varsta de 77 de ani.

Si tot din tabara sustinatorilor fatisi ai noului lider de la Washington face parte si vedeta seriei „Uite cine vorbeste”, Kirstie Alley. „Felicitari, presedinte Trump”, a scris actita pe Twitter, fara sa uite sa mentioneze ca afaceristul sustinut de republicani a invins, depasind orice prognostic.

author avatar
Cristina Stefan
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger