AcasăNewsSi, totusi, bucurestenii cu cine voteaza, Agamitilor?

Si, totusi, bucurestenii cu cine voteaza, Agamitilor?

Presata de apropierea alegerilor, clasa politica romaneasca s-a transformat intr-o cutie cu surprize, alegatorii asistand perplecsi la toate schimbarile care se petrec peste noapte.

Partidele nu au reusit nici pana acum sa propuna candidatii potriviti

Candidati care fug de la o formatiune la alta, aliante care se fac si se desfac, toata aceasta vanzoleala lasa impresia ca partidele, fie ele de la Putere sau din Opozitie, joaca la amatori. Situatia se vede clar si in Capitala, unde, cu o luna inainte de campanie, lucrurile tot nu sunt batute in cuie. Astfel, dupa ce l-au recuperat pe Cristian Popescu-Piedone, uitand de idila acestuia cu progresistii, uselistii tot nu au candidati pentru sectoarele 2 si 6. De partea cealalta, democrat-liberalii au reusit sa-l lanseze in cursa pentru fotoliul de primar general pe Silviu Prigoana, dar au ramas fara oameni la sectoarele 2 si 4, dupa ce intelegerea cu UNPR a cazut. Tot din acest motiv, progresistii trebuie sa vina acum cu patru propuneri pentru sectoare, plus un candidat la PMB. Ruptura dintre UNPR si PDL s-a lasat si cu un mic schimb de replici, liderul progresistilor bucuresteni, Neculai Ontanu, acuzandu-si partenerii de ”balbaiel si indecizii”. In acest context, nici Silviu Prigoana nu a avut parte de o lansare prea vesela, pedelistul fiind atacat din nou de colegul Cristian Preda. ”Am ales solutia cea mai proasta. O jignire pentru bucuresteni”, a afirmat Preda.

Udrea pune picorul in parg

Deranjata de criticile formulate la adresa PDL Bucuresti si a candidatilor propusi de organizatie, Elena Udrea si-a avertizat colegii ca sunt pasibili de excludere din partid. ”Cine continua sa atace si dupa incheierea competitiei interne candidatul desemnat pentru Primaria Capitalei saboteaza partidul si se plaseaza in afara organizatiei”, a afirmat Udrea, acuzandu-i, la randul ei, pe cei care comenteaza de pe margine si care nu au facut nimic pentru filiala bucuresteana, unul dintre cei vizati fiind Cristian Preda.

author avatar
Adelina Ionicel
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger