AcasăNewsSi seful SRR e urmarit penal in "dosarul Radio"

Si seful SRR e urmarit penal in „dosarul Radio”

Pe lista persoanelor urmarite penal in „dosarul Radio”, cum este cunoscuta cauza in care procurorii de la Parcehtul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 face cercetari in aceste zile, se adauga si alte nume, doua dintre ele cunoscute publicului larg.

Si anume cel al lui Ovidiu Miculescu, actualul presedinte-director general al SRR, dar si al cantautorului Alexandru (Ducu) Bertzi, acesta din urma fiind citat, in urma cu doua zile, la sediul IGPR. Din cate s-a precizat miercuri din directia Parchetului amintit, cei doi sunt urmariti penal, pentru abuz in serviciu si conflict de interese, alaturi de alte patru persoane ce fac parte din Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune.

Numele celor sase se adauga altor cinci, despre care s-a anuntat inca de sapatamana trecuta, pe fondul perchezitiilor de la sediul SRR, ca au calitatea de suspecti in cauza de fata. Pe respectiva lista figureaza, printre altele, numele Mirelei Fugaru, dar si al istoricului Stejarel Olaru.

Mentiunile din directia Parchetului vin la doar o zi de cand din directia SRR se dadea publicitatii o precizare, in care se subliniau, printre altele, faptul ca „membrii Consiliului de Administratie actual NU au fost invitati pentru cercetari raportate la activitatea prezentului mandat”, dar si ca, totodata, „contrar informatiilor publicate in presa, Consiliul de Administratie NU are nicio legatura, in mod direct sau indirect, cu vreo firma de turism care a incheiat contract cu Societatea Romana de Radiodifuziune.

Ar mai fi de precizat faptul ca presupusele fapte anchetate – in privinta unor constracte de prestari servicii- ar data din perioada 2011 – 2014.

334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger