AcasăNewsSi pisicile savureaza o felie de pepene (VIDEO)

Si pisicile savureaza o felie de pepene (VIDEO)

Ca mananca boabe din cutiile despre care auzim pe la televizor, la momentul cu (prea multe) reclame, am mai auzit.

La fel cum stim ca sunt cate unele care se dau in vant dupa un bol cu lapte proaspat, fix ca in Tom si Jerry, desenele de care multi dintre noi inca suntem cuceriti. Dar o pisica care sa savureze o felie de pepene rosu, proaspat si zemos, n-am putea spune ca am prea vazut! Privind-o pe felina din imagini, mai ca ne-am putea grabi sa dam o fuga la piata, sa cautam un pepene, de n-ar fi vorba despre un cu totul alt anotimp decat cel estival, prietenos si relaxant!

Daca aveti rabdare sa urmariti pana la capat filmuletul descoperit de noi pe Youtube aveti toate sansele sa va amuzati urmarind si alte pozne ale unor surate imblanite si rasfatate. Care fie fac echilibristica pe doua picioare, fie merg si ele pe banda, cum or fi vazut la TV (dupa momentul cu reclame 🙂 )ca fac sportivii pe la sala, fie se asigura ca se dau cat mai bine pe langa stapanii lor, cat sa se aleaga cu o imbratisare sau cu ceva bun de mancare. Da, e drept, tot la mancare se ajunge… priviti si va convingeti!

[youtube]8sSUPzNNv5w[/youtube]

sursa foto: captura youtube/video digest

author avatar
Cristina Stefan
238 afisari

1 COMENTARIU

  1. Avem un scop maret: Hollywood! Ne place stabilitatea si oferim stabilitate! Primesti ajutor la zi! Noi suntem aici sa te ajutam! Lucru la domiciliu part-time! Sansa ta de a te apropia de Hollywood! Bani online, cu un subiect de Hollywood! Noi vrem sa reusesti! Bani online, cu o poveste de Hollywood! Cel mai puternic sistem! Solicita acum detalii la adresa de email: vinviorel@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger