Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Si nemtii fura portofele de la italieni

Si nemtii fura portofele de la italieni

Autor:

In timp ce in Germania parca e concurs de gasit nod in papura italienilor, unii germani aflati in vacanta in Italia par sa confirme ca orice padure are uscaturile ei.

 

capri Si nemtii fura portofele de la italieni

Un biet muncitor napolitan a fost furat de 50 de euro de un cuplu de turisti germani care, altfel, a avut bani de insula Capri

Germanii: locomotiva Europei ordonati, muncitori, cinstiti, corecti. Italienii: coada Europei, hoti, lenesi, mincinosi si mereu mafioti. Cam astea sunt sabloanele gandirii UE, sabloane in care, la fel ca italienii, dar mai rau, sunt clasificati si romanii. Dar un recent incident care a avut loc la bordului vasului de croaziera care leaga Napoli de insula Capri arata ca s-a cam dus de suflet corectitudinea teutona. Protagonistii, un cuplu de turistui germani in varsta de 40 si respectiv 35 de ani. Victima lor, un biet muncitor napolitan care lucra pe insorita si cunoscuta insula VIP, caruia turistii blonzi i-au sterpelit portofelul. Furtul a avut loc la debarcarea pe insula a celor trei, monent in care napolitanul, care-i observase pe cei doi germani, si-a dat seama ca nu mai are porfofelul. Fara sa stea pe ganduri a alertat o patrula de politie aflata in serviciul de control al portului Capri, moment in care, turistii au devenit agitati si au incercat sa scape de portofel aruncandu-l intr-un cos de gunoi. Prea tarziu insa, scena nu a ramas neobservata iar pe numele lor a fost deplansa o plangere pentru furt in complicitate. Nemtii vor avea de-a face cu autoritatile judiciare italiene doar pentru 50 de euro, cat avea muncitorul in portofel. Primarul din Capri, Gianni De Martino, a comentat: ”Sunt dezolat de ce i s-a intamplat muncitorului si de incidentul in sine care demonstreaza ca toata lumea este, de fapt, o singura tara. Tin sa-i felicit pe politisti”. ”Aceste lucruri se petrec oriunde in lume, in fiecare natiune, iar daca niste hoti au fost descoperiti la Capri aceasta inseamna ca politia lucreaza eficace”, a declarat si Sergio Gargiulo, presedintele asociatiei hotelierilor Federalberghi din insula Capri.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!