Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Si Firea vorbeste de o analiza post-referendum

Si Firea vorbeste de o analiza post-referendum

Autor:

Analiza si discutiile la care faceau referire, in cursul zilei precedente, mai multi social-democrati  a fost invocata, de aceasta data marti, si de catre primarul general al Capitalei si, totodata, unul dintre vicepresedintii PSD.

 

firea 3 350x233 Si Firea vorbeste de o analiza post referendumGabriela Firea a subliniat ca isi va spune punctul de vedere mai intai intr-o sedinta a conducerii formatiunii, inainte de a o dezvalui si in fata presei. “Vom realiza o analiza in cadrul forului statutar cel mai inalt, adica Comitetul Executiv, imi voi spune si eu punctul de vedere, ca si ceilalti colegi. Cu siguranta, se vor trage niste concluzii si se vor lua niste masuri. Asa este si statutar, si democratic”, a raspuns Firea unei intrebari primite de la jurnalisti.

Dupa aflarea rezultatelor si invalidarea referendumului menit sa schimbe in Constitutie referirea la notiunea de familie, atat Paul Stanescu, cat si Claudiu Manda aduceau in discutie nevoia ca subiectul sa fie discutat in interiorul PSD.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!