Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Si circulatia metroului din Capitala a fost afectata de ploaia torentiala

Si circulatia metroului din Capitala a fost afectata de ploaia torentiala

Autor:

Pe langa faptul ca ruperea de nori din aceasta dupa-amiaza a inundat strazi si pasaje din Bucuresti, ba chiar si peroanele Garii de Nord, apa a cauzat probleme si la nivelul parcursului garniturilor de la metroul bucurestean.

 

metrou2 350x262 Si circulatia metroului din Capitala a fost afectata de ploaia torentialaMai exact pe o magistrala intens circulata, respectiv in tunelul dintre statiile Piata Victoriei 2 si Gara de Nord 1. Situatia neprevazuta a dus la intreruperea circulatiei in subteran, pe directia respectiva,pana la remedierea situatiei si la inlaturarea oricarui risc la adresa sigurantei calatorilor.

Metrorex confirma aceste probleme, anuntand ca se fac eforturi pentru a fi solutionate cat mai rapid. “Astazi, 29 iunie 2016, la ora 15:50, in tunelul de metrou dintre statiile Piata Victoriei 2 si Gara de Nord 1 spre statia Piata Unirii 1, din cauza ploii torentiale de peste 50 l/m2 abatute asupra Bucurestiului, s-au produs multiple infiltratii in tunelul de metrou care au necesitat intreruperea circulatiei intre statiile Piata Victoriei 2 si Gara de Nord 1. Problema se va rezolva in cel mai scurt timp, echipele Metrorex lucreaza in acest moment pentru remedierea situatiei. Cerem scuze calatorilor pentru disconfortul creat”, suna comunicatul remis presei din directia companiei de metrou, potrivit digi24.ro.

Cititi si: O rupere de nori de doar cateva zeci de minute a inundat Capitala
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!