AcasăNewsSi administratorul firmei care a sapat groapa in care a cazut Gigina...

Si administratorul firmei care a sapat groapa in care a cazut Gigina a ajuns la DNA

Pe langa fostul sef al Minsiterului de Interne, pus sub acuzare in dosarul mortii lui Bogdan Gigina, la audieri la DNA a ajuns miercuri si administratorul firmei care facea lucrarea de pe Stirbei Voda, mai exact care sapase groapa in care a cazut cu motocicleta politistul in varsta de 28 de ani.

Este pentru prima oara cand barbatul face declaratii, in fata presei, in acest caz. Precizarile sale au fost facute inainte ca omul sa ajunga sa ofere lamuriri anchetatorilor DNA care se ocupa de acest caz. Patronul firmei a fost cel care, a anuntat, de altfel, faptul a fost chemat la audieri in calitate de suspect. Barbatul sustine ca respectiva groapa nu doar ca ar fi fost semnalizata corespunzator, dar si ca politistul de la Rutiera ar fi stiut de ea. „Semnalizariie au fost corecte. Se stia de groapa. S-a lucrat trei zile inainte. Cu o ora inainte a trecut o delegatie – chiar a presedintelui. Deci nu se poate spune ca nu au fost semnalizate corect. Erau doua lampi (…) care functionau. Functionau si dupa necaz, una din ele, care n-a fost distrusa”.

Totodata, intrebat a cui crede ca este vina pentru cele intamplate, patronul firmei care facea lucrarea stradala a dat urmatorul raspuns: „N-as putea sa ma pronunt eu. Probabil ca o mare vina o are si tanarul si pacat ca a murit asa de tanar. Din neatentia, probabil, a dansului. Din cate am inteles, i s-a spus sa se retraga din dispozitiv, datorita conditiilor meteo. Nu sunt sigur, s-a zvonit”.

Accidentul in care si-a gasit sfarsitul Bogdan Gigina s-a produs, va reamintim, in seara zilei de 20 octombrie a anului trecut, in conditii de ploaie.

356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger