AcasăNewsSi-a mintit fiica timp de 13 ani ca NU ESTE MAMA EI...

Si-a mintit fiica timp de 13 ani ca NU ESTE MAMA EI naturala! Motivul este SOCANT!

O mama grijulie din China si-a mintit fiica, timp de 13 ani, ca nu ea este cea care i-a dat viata si ca adevarata ei mama este moarta. Astfel femeia a determinat-o pe copila sa invete din greu la scoala si sa nu astepte ajutor din partea ei.

Femeia, cunoscuta sub numele de Shen, din orasul Shenyang,  i-a spus copilei ca adevarata ei mama a murit in urma cu mai bine de un deceniu, motivul pentru care si-a mintit fiica fiind acela ca nu ar fi vrut ca, din cauza averii tatalui ei, Cheng Cheng sa fie o rasfatata si o aroganta.

Cand fata a intrat in clasa a patra, femeia a luat-o la o discutie, explicandu-i ca nu este mama ei biologica si ca ea ii va purta de grija numai pana cand ajunge la faculte, in rest nu o va mai sustine din punct de vedere financiar. Initial, copila nu a crezut-o, insa a inceput sa aiba dubii atunci cand a vazut ca Shen insista ca asta este adevarul, noteaza dailymail.co.uk.

Dar, in timp, performantele scolare ale fetei s-au imbunatatit iar ea a devenit mult mai ascultatoare, alegand chiar sa mearga la internat pentru a se obisnui sa fie independenta, inainte de a merge la Universitatea Dalian Jiatong, unde a absolvit cu note de top.

Abia in momentul in care a obtinut un job la o firma de software din Shanghai, Shen a decis sa puna capat celor 13 ani de minciuni si sa-i spuna adevarul lui Cheng Cheng.

Shen nu crede ca a gresit vreun moment si, desi spune ca este constienta ca unii parinti ar putea sa nu fie de acord cu metoda ei, femeia sustine ca daca ar fi sa dea timpul inapoi ar proceda exact la fel.

Foto: baby.unica.ro

author avatar
Alina Costache
700 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger