AcasăNewsSi-a impins prietena in fata trenului! Toti au incremenit cand au auzit...

Si-a impins prietena in fata trenului! Toti au incremenit cand au auzit motivul!

Un caz cutremurator i-a ingrozit pana si pe anchetatori. O tanara si-a impins prietena in calea trenului! Cand a fost intrebata de ce a facut acest gest infiorator, a dat un raspuns de neimaginat!

Au pus la cale un plan sinistru, o interpretare bizara a vorbei vechi de cand lumea – „prietenul la nevoie se cunoaste”. Britanica Victoria, in varsta de 28 de ani, sustine ca insasi amica ei, Kate, i-a cerut sa o ajute sa-si puna capat zilelor. Si cum ea nu a avut suficient curaj sa se arunce de pe o pasarela, in calea trenului, si-a rugat prietena sa o impinga. Socant este ca, in loc sa o faca sa se razgandeasca si sa-i inlature orice gand negru, a acceptat sa fie complice la tentativa de suicid.

Fata a cazut de pe pod, cu scurt timp inainte ca un tren sa treaca in viteza, potrivit The Sun. Insa spre norocul ei, un trecator a vazut ce s-a intamplat si a reusit sa o traga din calea locomotivei. Kate a suferit rani grave, insa a supravietuit. Prietena ei raspunde acum in fata legii pentru ca i-a pus viata in pericol.

331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger