AcasăNewsSi-a dat intalnire, pe Internet, cu un alt barbat. A avut un...

Si-a dat intalnire, pe Internet, cu un alt barbat. A avut un soc sa-si vada „alesul”!

(foto: gazeta-cu-anunturi.ro)

Dornica de o aventura, a apelat la un site destinat celor care vor sa-si gaseasca jumatatile, sau, dupa caz, un partener pentru distractie. Si a avut parte de o surpriza, intr-adevar, doar ca una la care nu s-ar fi asteptat niciodata!

(foto: gazeta-cu-anunturi.ro)

Situatia desprinsa parca dintr-o comedie s-a petrecut recent in China, unde o tanara in varsta de 28 de ani s-a asezat la calculator si, probabil destul de nemultumita de partenerul ei oficial, a cautat, sub o identitate falsa, fireste, ceva aventura. A crezut ca sotul nu o poate prinde si, odata scapata de o grija, a trecut la emotiile asteptarii. Intalnirea a avut loc intr-un hotel ales la intamplare.

Pana aici toate bune si frumoase. Cel putin pana la momentul in care „alesul” a batut la usa. Cand a deschis usa, tanara a avut o mare supriza. Deloc placuta. Barbatul care statea in prag s-a dovedit a fi o mai veche cunostinta: nimeni altul decat tatal sotului, adica socrul tinerei sotii cu ganduri infidele.

Si de parca  nu ar fi fost suficient, povestea nu s-a incheiat aici. Banuind ca ar fi ceva necurat la mijloc, tanarul si-a urmarit sotia, si a ajuns in camera exact in momentul in care socrul si nora apucasera sa se priveasca in ochi, conform site-ului publicatiei Metro. Ce a urmat, e de nepovestit. Se poate spune doar ca iubaretii au platit destul de scump pentru gandurile lor necurate, de vreme ce au avut nevoie de ingrijiri medicale.

508 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger