AcasăNewsShow-ul Victoria’s Secret, lipsit de stralucirea de altadata

Show-ul Victoria’s Secret, lipsit de stralucirea de altadata

Pentru a doua oara in istoria brandului, Victoria’s Secret a ales sa faca principala sa prezentare de moda la Paris, si nu la New York. Prima iesire s-a petrecut la Londra, in 2014, dar, spre deosebire de acesta, show-ul de la Paris a fost departe de asteptarile publicului de specialitate.

A fost mutat degeaba la Paris

Marele eveniment s-a tinut in elegantul Grand Palais care a fost decorat foarte extravagant tocmai pentru a da manechinelor cadrul necesar unui spectacol care sa taie orice rasuflare. Ba  chiar, pentru asta, s-a construit si un Arc de Triumf pe sub care frumoasele au trecut pline de incredere. Aripi uriase de inger, lenjerii luxoase, femei superbe, paiete si o ploaie de confetti aurii, tot acest melanj sclipitor ar fi trebuit sa se imbine intr-un show unic, grandios si de mare stralucire. Din nefericire, lucrurile nu au stat chiar asa.

Ou sont les neiges d’ antan?

Desi au fost placute ochiului si au marsaluit corect pe podium, fetele nu s-au ridicat la inaltimea vedetelor de altadata ale Victoria’s Secret. De fapt, intreaga prezentare nu a reusit sa atinga standardele impuse de generatia de aur a ingerilor Victoria’s Secret. Pe atunci, Naomi Campbell, Heidi Klum, cehoaica Karolína Kurková sau Gisele Bundchen scriau istorie la fiecare aparitie pe catwalk. Spre exemplu, Roxana Voloseniuc, editorul si redactorul-sef al Elle Romania, a scris pe Instagram ca spectacolul de la Paris i s-a parut „ieftin”.

Veterana Irina Shayk a defilat pentru Victoria‘s Secret şi la 30 de ani, şi însărcinată. Culmea, nimeni nu s-a prins că e gravidă. Frumoasa aşteaptă primul său copil, al cărui tată este actorul Bradley Coope

Si alte voci cu experienta in moda au avut aceeasi parere: „imaginea generala a fost aceea a unui bazar prea incarcat”, „calitatea materialelor a fost indoielnica”, „designul lenjeriilor prezentate este deja invechit” sau „un show lipsit de substanta, golit de semnificatie, un prea simplu exercitiu de marketing”.

Miza pe Gigi Hadid si Kendall Jenner

Apropo de marketing: noile modele alese pentru 2016 au fost Gigi Hadid si sora mai mica a lui Kim Kardashian, Kendall Jenner,  care s-au aliniat veteranelor Victoria’s Secret precum  Alessandra Ambrosio sau Adriana Lima. S-a spus ca Jenner a fost aleasa pentru ca este in mare voga acum in America datorita serialului despre  familia Kardashian. In cazul lui Gigi s-a mizat pe prezenta in publicul VIP a parintilor ei, o familie influenta si in moda, si in business.

Bella Hadid l-a suportat eroic pe fostul ei iubit, The Weeknd

E drept, aici s-a mai mizat si pe faptul ca sora ei, Bella, prezenta si ea in spectacol, avea sa se intalneasca pe scena, nas in nas, cu fostul iubit, cantaretul canadian Abel Makkonen Tesfaye, alias The Weeknd. Si poate iesea si de-o barfa…

Muzica, un pic trecuta

Nici muzicienii invitati la showul ingerilor in lenjerie intima nu au fost tocmai bine alesi, se aude prin social media.

Lady Gaga şi Bruno Mars n-au rupt gura târgului

Lady Gaga, fie ea imbracata intr-o tinuta semnata de designerul francez Azzedine Alaia, nu mai este chiar la varfurile muzicii pop, asa cum nici Bruno Mars nu a facut vreo surpriza la Paris. Desigur, cei doi muzicieni sunt foarte bine cotati, dar un pic depasiti pentru un eveniment major in moda. Ceva mai bine sta The Weeknd, dar, cum scriam si mai sus, invitarea lui a fost una din ratiuni de marketing, el intalnindu-se pe scena cu fosta sa iubita, superba Bella Hadid.

Victoria’s Secret, Paris 2016, in cifre

# trei milioane de lire sterline, la atat a fost estimata piesa de rezistenta a spectacolului, sutienul purtat de manechinul Jasmine Tookes. El a fost incrustat cu mai mult de 9.000 de pietre pretioase care au adunat, in total, 450 de carate

# 43 de perechi de aripi de inger au fost create pentru acest show

# Show-ul a numarat peste 164 de milioane de „followers” pe Instagram

# 204 de perne le-au asigurat „ingerilor” un somn usor, in ultima noapte, in hotelul Mandarin Oriental din Paris

# 72 de sticle de lotiune de corp Victoria’s Secret body s-au consumat pentru pielea „ingerilor”

# 51 de sticlute de oja Red Carpet Manicure LED Gel Polish s-au folosit pentru unghiile manechinelor din prezentare

# 300 de ore au fost neceasre pentru realizarea tinutei lui Lily Donaldson, care numara 2.500 de pietre pretioase

# 82 de perechi de tocuri au tropait pe scena de la Paris

Victoria’s Secret si sutienul-bijuterie

Numele de Victoria’s Secret a fost ales de fondatorul Roy Raymond in 1977, care isi dorea nimic mai mult decat un nume care sa redea corect imaginea magazinului sau inspirat dupa budoarele epocii victoriene. El voia, de fapt, sa creeze un magazin de lenjerie intima unde barbatii sa nu se jeneze cand cumpara desuuri pentru nevestele sau iubitele lor. Primul Victoria’s Fashion Show a fost organizat mult mai tarziu, in 1995, la hotelul Plaza din New York. Primul sutien-bijuterie din istoria marcii l-a purtat Claudia Schiffer in 1996. El a fost evaluat la 1 million de dolari. Cel mai scump astfel de sutien a fost insa purtat de Gisele Bündchen in 2005 si era alcatuit din  2.900 de diamante,  22 de rubine si o piesa centrala, un alt diamant, de 101 de carate, incadrat in aur alb. Sutienul a fost estimat la 12,5 milioane de dolari.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.572 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger