Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Show aviatic la Baneasa. Imagini de la BIAS (VIDEO)

Show aviatic la Baneasa. Imagini de la BIAS (VIDEO)

Autor:

Bucurestenii au avut din nou ocazia, de aceasta data sambata, sa urmareasca un spectacol pe cer, dupa cel de noaptea trecuta, de la eclipsa totala de Luna. Si anume demonstratiile aeriene din cadrul unui cunoscut eveniment aviatic gazduit de Capitala.

 

show 720x479 Show aviatic la Baneasa. Imagini de la BIAS (VIDEO)Vorbim despre Bucharest International Air Show, pe scurt BIAS. Spectatorii care au venit la Aeroportul Baneasa au putut urmari evolutiile a nu mai putin de 150 de aparate de zbor -avioane militare si civile, dar si elicoptere-, precum si ale parasutistilor participanti la actuala editie a evenimentului aviatic.

Si nu au fost putini locuitorii Capitalei care au venit pe “Aurel Vlaicu” sa vada show-ul aerian la care au participat invitati din mai multe tari, intre care Marea Britanie, Polonia si Turcia. Ca de fiecare data, cei mai incantati de aceste demonstratii la mare inaltime au fost copiii.sursa foto: Facebook/Bucharest International Air Show, sursa video: youtube


2 comentarii to Show aviatic la Baneasa. Imagini de la BIAS (VIDEO)

  1. Anonymous

    Am putea sa ne bagam p* in show ul lor…. poloare fonica, combustibil fosil consumat degeaba, ne-au innebunit animalele de companie, au isterizat toata fauna din zona…pentru cativa ‘pierde vara’ care au venit sa caste gura.. Tara arde si baba se piaptana!

  2. Normal

    Bravo bre anonimul. Păcat că ești poloat…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!