AcasăNewsShhaideh, la iesirea de la DNA: decizia mea, care este luata, va...

Shhaideh, la iesirea de la DNA: decizia mea, care este luata, va fi anuntata in CEx

Dupa aproximativ o ora de cand ajunsese in fata procurorilor anticoruptie, fiind chemata in dosarul „Insula Belina”, in care este suspectata de abuz in serviciu, Sevil Shhaideh a parasit sediul DNA, spunand ca a luat deja o hotarare, dar pe care a refuzat sa o enunte deocamdata.

Daca la sosire nu a facut declaratii, pana sa se urce in masina care a adus-o la intrevederea cu procurorii, Shhaideh a stat de vorba cu presa, spunand ca inca nu a apucat sa studieze tot dosarul.  „In acest moment, am fost convocata cu alte persoane din acest dosar, mi s-a adus la cunostinta posibilitatea de a recuza un expert, decizia o voi lua impreuna cu avocata (…). Astea au fost toate aspectele procedurale”, avand termen pana maie, din cate a explicat oficialul guvernamental.

Cat priveste viitorul sau in Guvern, Sevil Shhaideh a facut cateva scurte precizari. „Eu cred ca sunt acelasi om, am respectat intotdeauna partidul si cel care m-a pus in functia de ministru este CEx-ul si decizia mea, care este luata, va fi anuntata maine in CEx”, a ales sa transmita ministrul Dezvoltarii.

author avatar
Cristina Stefan
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger