AcasăNewsSfasietor! Camerele de la Bamboo au surprins SFARSITUL tragic al lui Ionut...

Sfasietor! Camerele de la Bamboo au surprins SFARSITUL tragic al lui Ionut Anghel! (VIDEO)

Noi amanunte ies la iveala in cazul micutului ucis de o haita de maidanezi. Dupa ce martorul-cheie a fost audiat, luni, si a povestit exact cum au stat lucrurile in ziua respectiva, o noua proba poate schimba mersul anchetei.

Se pare ca moartea micutului a fost surprinsa de camerele de supraveghere de la Bamboo. Anchetatorii au intrat deja in posesia imaginilor, pe care le-au analizat foarte atent.

„Camerele de la Bamboo bateau catre stufarisul in care a fost gasit copilul. Stufarisul acela se misca. Copilul, intr-adevar, apare pe niste imagini mergand. Sunt imaginile pe care le avem chiar din prima zi a anchetei. Mai sunt si imaginile de la poartă, pe care le-am luat vineri (la patru zile de la tragedie, n.r.). Mai sunt si imaginile din parc. In momentul cand am demarat ancheta, noi nu stiam de unde a plecat copilul, pentru ca parcul este mare. La locul de joaca nu sunt camere. Sunt doar camerele din centrul parcului. Dar avem aceste imagini din locul unde a fost gasit copilul. Se vede miscare in stufaris, corespunde si ora”, a declarat o sursa judiciara care a participat la strangerea probelor, noteaza ring.ro.

Foto: click.ro

[youtube]pxXuv26WI_I[/youtube]

author avatar
Alina Costache
4.055 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger