AcasăNewsSfarsitul de care a avut parte Anastasia Cecati a impresionat-o pe Monica...

Sfarsitul de care a avut parte Anastasia Cecati a impresionat-o pe Monica Gabor

Chiar daca se aflata dincolo de Ocean, unde s-a stabilit in urma cu ani buni, Monica a aflat de tragedia abatuta asupra familiei Anastasiei Cecati, tanara actita si model ucisa de partenerul de viata.

Intr-un scurt mesaj postat in dreptul ultimei imagini pe care Anastasia o publicase pe Instagram, romanca se arata marcata de aceasta veste trista care s-a raspandit cu repeziciune in mediul online – mai ales ca este vorba despre o viata curmata la doar 31 de ani si la nici o luna de cand actrita devenise mama. „Nu am cunoscut-o niciodata, dar inima mi-a franta. Am aprins cateva lumanari, fie ca familiile sa aiba puterea sa indure asemenea durere de neimaginat”, scrie Monica Gabor, pe reteaua de socializare amintita.

In timpul in care cunoscutii din sfera virtuala se lupta sa accepte cruntul adevar, rudele Anastasiei se pregatesc sa o conduca pe tanara pe ultimul ei drum. Din pacate, un prunc venit pe lume in urma cu doar 3 saptamani, din cate scrie presa mondena, ramane fara ambii parinti. Partenerul de viata al actritei s-a aruncat de la etaj, dupa ce a comis oribilul act.

1.379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger