Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sfarsitul de care a avut parte Anastasia Cecati a impresionat-o pe Monica Gabor

Sfarsitul de care a avut parte Anastasia Cecati a impresionat-o pe Monica Gabor

Autor:

Chiar daca se aflata dincolo de Ocean, unde s-a stabilit in urma cu ani buni, Monica a aflat de tragedia abatuta asupra familiei Anastasiei Cecati, tanara actita si model ucisa de partenerul de viata.

 

poza anast 350x154 Sfarsitul de care a avut parte Anastasia Cecati a impresionat o pe Monica GaborIntr-un scurt mesaj postat in dreptul ultimei imagini pe care Anastasia o publicase pe Instagram, romanca se arata marcata de aceasta veste trista care s-a raspandit cu repeziciune in mediul online – mai ales ca este vorba despre o viata curmata la doar 31 de ani si la nici o luna de cand actrita devenise mama. “Nu am cunoscut-o niciodata, dar inima mi-a franta. Am aprins cateva lumanari, fie ca familiile sa aiba puterea sa indure asemenea durere de neimaginat”, scrie Monica Gabor, pe reteaua de socializare amintita.

monica gabor 06 Sfarsitul de care a avut parte Anastasia Cecati a impresionat o pe Monica GaborIn timpul in care cunoscutii din sfera virtuala se lupta sa accepte cruntul adevar, rudele Anastasiei se pregatesc sa o conduca pe tanara pe ultimul ei drum. Din pacate, un prunc venit pe lume in urma cu doar 3 saptamani, din cate scrie presa mondena, ramane fara ambii parinti. Partenerul de viata al actritei s-a aruncat de la etaj, dupa ce a comis oribilul act.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!