AcasăNewsSfarsitul Americii vine cu Ison

Sfarsitul Americii vine cu Ison

Ison se dezintegreaza si-si imprastie deseurile

De ce se tem mai mult americanii, ca Guvernul intra in incapacitate de plata sau de cometa cu alaiul sau de deseuri periculoase?

37 de state americane se pregatesc de un mare cutremur la 17 octombrie. Este vorba de un exercitiu de supravietuire unui cataclism major!

Ison se dezintegreaza si-si imprastie deseurile
Ultimii 50 de meteoriti au cazut cu precadere in America de Nord

Sfarsitul lumii sau al Americii?

Exercitiul incepe la 17 octombrie, la ora 10:17 a.m. si implica participarea a milioane de oameni. Exercitiul are ca scop familiarizarea populatiei cu riscurile unui cutremur si actiunile imediate pe care trebuie sa le faca pentru a supravietui.  Nu conteaza ca dureaza doar cateva minute, pesimistii vad deja scenariul unui film de groaza, cu deseuri meteorice ale cometei Ison, care se apropie de Pamant si se dezintegreaza, bombardand America de Nord in special, provocand cutremure si valuri tsunami.  Mai ales ca circula si o harta oficiala, intocmita de oameni de stiinta, cu directia in care au cazut ultimii 50 de meteoriti pe Pamant si care indica America de Nord ca fiind zona predilecta.

Sfarsitul dolarului

Pentru economisti, intrarea in incapacitate de plata a Guvernului, preconizata a se petrece tot la 17 octombrie, este un motiv mult mai real de ingrijorare decat cometa Ison. Secretarul Trezoreriei, Jacob Lew, a avertizat Congresul asupra impasului in care se va afla SUA daca nu se ridica limita indatorarii, care este oricum peste limita admisibilului. Surse apropiate Administratiei au dezvaluit ca Obama a avut discutii secrete cu Goldman Sachs, pentru un imprumut in aceasta situatie de criza extraordinara, dar nu se stie daca acesta va salva onoarea dolarului. In fond, Ison sau prabusirea dolarului, Washingtonul a fost prevazator si a comunicat: „Fiecare cetatean al statului nostru trebuie sa fie pregatit sa supravietuiasca cel putin trei zile in urma unui atac terorist major, al unui dezastru natural sau al unuia creat de om!” OK! Si dupa aceea?

author avatar
Adina Mutar
966 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger