AcasăNewsSfarsit cumplit: Un tanar a murit intr-un accident de zorbing - VIDEO...

Sfarsit cumplit: Un tanar a murit intr-un accident de zorbing – VIDEO SOCANT

(foto: captura youtube)

Vacanta unor tineri s-a sfarsit dramatic, dupa ce unul dintre ei a murit intr-un accident, la zorbing. Prietenii barbatului au filmat infioratoarea scena.

(foto: captura youtube)

Totul s-a intamplat intr-o statiune din Rusia. Bila gonflabila in care se afla Denis, tanarul dornic de senzatii tari s-a rostogolit, pe o partie. Nimic nu parea sa anunte dezastrul.

Amicii barbatului in varsta de 27 de ani au inceput sa filmeze momentul, cat sa aiba o amintire din vacanta de iarna. Nu s-au gandit ca aveau sa inregistreze ultimele momente din viata lui Denis.

Bila gonflabila in care se afla rusul a scapat de sub control si a cazut intr-o prapastie. Chiar daca doi apropiati au incercat sa opreasca zorbul, nu au mai reusit sa impiedice dezastrul.

Barbatul in varsta de 27 de ani, tatal a doi copii, a sfarsit cu gatul rupt, conform Daily Mail.

[youtube]-uBFwqI4TlM[/youtube]

707 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger