AcasăNewsSfarsit cumplit: Peste 50 de oameni au murit arsi de vii, in...

Sfarsit cumplit: Peste 50 de oameni au murit arsi de vii, in urma unui accident de autocar!

Zeci de persoane si-au gasit sfarsitul in chinuri groaznice, dupa ce autocarul in care calatoreau s-a izbit de o cisterna. Impactul puternic a facut ca ambele autovehicule sa ia foc.

Flacarile au facut prapad in cale prinzandu-i in capcana pe oamenii aflati la bordul autocarului, care circula pe un drum aflat la cateva zeci de kilometri de orasul Karachi, fosta capitala a Pakistanului. Fara sa poata iesi, majoritatea pasagerilor aflati la bordul autocarului – 57 de oameni- au pierit arsi de vii, potrivit BBC. Au existat si supravietuitori ai cumplitului accident, insa nici numarul lor nu este cunoscut exact. La locul impacutlui au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor, insa, din pacate, interventia lor a fost zadarnica pentru zecile de persoane care au pierit in valvataia care a cuprins autocarul.

Incendiul devastator care a cuprins atat autocarul, cat si cisterna ar fi fost amplificat de faptul ca autovehiculul de transport combustibil era plin. Cauzele exacte ale producerii tragediei nu au fost anuntate deocamdata.

sursa foto: gazetabt.ro

author avatar
Cristina Stefan
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger