AcasăNewsSfarsit cumplit pentru doi tineri casatoriti din Suceava!

Sfarsit cumplit pentru doi tineri casatoriti din Suceava!

Au plecat impreuna intr-o calatorie, fara sa se gandeasca vreo clipa ca va fi ultimul lor drum. Un moment de neatentie, insa, a facut ca masina in care se aflau sa se izbeasca de un microbuz plin cu pasageri, iar ei sa piara pe loc, in conditii cumplite.

Autoturismul in care se aflau tanata in varsta de 25 de ani si sotul ei, cu patru ani mai mare, rula, vineri seara, pe DN 17, pe sensul Suceava-Gura Humorului. La un moment dat, autovehiculul condus de barbat, in care se mai afla si o adolescenta in varsta de doar 15 ani, sora tinerei, a derapat si a ajuns pe contrasens. A lovit puternic un microbuz, al carui sofer nu a mai putut evita impactul. Conform Monitorul de Suceava, in urma groaznicului accident, masina sucevenilor a fost, practic, distrusa.

Echipele de salvare, care au intervenit cu echipamente de descarcerare, nu au mai putut face nimic pentru a-i ajuta pe cei doi, care au murit in urma impactului deosebit de violent. Pasagera aflata pe bancheta din spate a fost transportata la spital, in stare de soc. De asemenea, oamenii aflati in mircrobuz – 23 de pasageri- nu au fost raniti, insa, potrivit sursei citate, trei dintre ei au avut nevoie de ingrijiri pentru ca, din cauza spaimei, au suferit atacuri de panica.

Oamenii legii urmeaza sa stabileasca in conditii s-a produs nenorocirea.

Sursa foto: Monitorul de Suceava

798 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger