AcasăNewsSfantul iPhone si Cuviosul iPad

Sfantul iPhone si Cuviosul iPad

Posesorii de iPad pot viziona in direct slujbele religioase

Mai mult sau mai putin inaltele fete bisericesti fac orice pentru a capta bunavointa  mirenilor. Calugarii de la Curtea de Arges ofera rugaciuni si acatiste oricui poseda un iPhone sau iPad.

Posesorii de iPad pot viziona in direct slujbele religioase

Staff-ul cuviosiilor lor de la Manastirea Curtea de Arges a decis ca posesorii celor mai noi si mai scumpe gadgeturi de la Apple ori Samsung pot binemerita hrana spirituala de la Domnul.

Incepand de joi, cei care au un iPhone, iPad si ceva timp de meditatie religioasa, pot descarca gratuit (sigur, Biserica nu cere bani, dar o donatie, acolo…) aplicatia „Manastirea Curtea de Arges”.

Aplicatia include o colectie numeroasa de rugaciuni si acatiste, dar si un planificator cu alarma, care aminteste la ora si data setata anterior ce rugaciune si-a propus credinciosul. In plus, utilizatorul va avea acces la cele mai noi stiri ale Arhiepiscopiei Argesului: hramuri, pelerinaje, actiuni ale Bisericii Ortodoxe, intalniri si vizite ale inaltilor prelati, evenimente de caritate (donatiile de care pomeneam anterior). Pentru cunoscatori, cu Dumnezeu 2.0 inainte!

author avatar
Arpad Dobre
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger