Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sf. Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor. Slujba speciala la Patriarhie

Sf. Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor. Slujba speciala la Patriarhie

Autor:

Sarbatoarea de vineri, in care este praznuit Ocrotitorul Capitalei, Sfantul Dimitrie cel Nou Basarabo, i-a adus impreuna, slujind liturghia speciala de la Patriarhie, pe Preafericitul Daniel, dar si pe alti trei inalti prelati prezenti la Bucuresti, intr-o zi atat de importanta pentru crestinii ortodocsi.

 

22814131 1913803885511149 7295923161255505103 n slujba 350x263 Sf. Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor. Slujba speciala la PatriarhieEste vorba despre Patriarhul Rusiei, Preafericitul Kirill, despre Arhiepiscopul Tiranei, Durresului si al intregii Albanii, Preafericitul Parinte Anastasie, si despre Mitropolitul Bisericii Ortodoxe din Tinuturile Cehiei si din Slovacia, Preafericitul Parinte Rastislav, conform basilica.ro.

Reamintim ca moastele Sf. Dimitrie cel Nou au fost scoase din Catedrala Patriarhala pentru ca, asa cum se intampla an de an in preajma acestor doua zile de mare sarbatoare, incluzand-o aici si pe cea in care il cinstim pe Sfantul Mucenic Dimitrie Izvoratorul de mir, pelerinii din intreaga tara sa poata veni la racla pentru a se ruga.

sursa foto: Facebook/basilica.ro


2 comentarii to Sf. Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor. Slujba speciala la Patriarhie

  1. nnnx

    Să ne rugăm la ocrotitorul capitalei să accelereze dezvoltarea rețelei de transport subteran să fie gata în 2020 tronsonul Gara De Nord Gara Progresul al magistralei 4 și întreaga magistrală 5(inclusiv tronsonul Piața Iancului Pantelimon)!Doamne ajută!

  2. kuzmin derbedeul

    sa il duci si pe papistasul nostru la moscova si sa nu mai veniti niciodata


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!