AcasăNewsSexy Sultana

Sexy Sultana

Sultana Safyie din “Kosem”, serialul difuzat de Kanal D si care sparge toate topurile de audienta, e o bomba sexy! Actrita Hulya Avsar este o personalitate complexa a Turciei! Considerata un etalon de frumusete, in realiate, sultana e cantareata, actrita si prezentatoare TV.

Huzla Asvar interpreteaza un rol de exceptie in serialul fenomen “Kosem”

Nascuta in 10 octombrie 1963, Hulya Asvar este o figura marcanta in lumea celebritatilor din Turcia, gratie frumusetii sale completata de sarm ssi mult talent.

A fost Miss Turcia in 1982

Inainte de a-si construi o cariera in actorie, aceasta a castigat, in1982, titlul de Miss Turcia, care i-a oferit prilejul sa devina cunoscuta publicului. Hulya a jucat in peste 50 de filme si 9 seriale, devenind foarte cunoscuta si apreciata in acest domeniu. Cu o personalitate extrem de puternica, actrita se implici in multe alte domenii, precum muzica, televiziune, sport si chiar design vestimentar. Dupa ce a urmat cursurile unei scoli de muzica, aceasta s-a lansat in muzica pop, iar talentul ei o propulseaza rapid in topul celor mai indragiti cantareti din Turcia. De-a lungul timpului, a lansat 11 albume si 18 videoclipuri.

Casatorita de doua ori

Frumoasa actrita a fost casatorita de doua ori. Primul mariaj, cu Mehmet Tecirli, s-a consumat intre 1979-1981, iar cea de-a doua casnicie, intre 1997-2005, alaturi de Kaya Cilingiroglu, cu care are o fiica, in varsta de 19 ani, care studiaza la Londra. Inca din tinerete, Hulya Asvar s-a orientat si spre sport si a devenit in timp, o jucatoare profesionista de tenis. Dupa ce s-a retras din tenis, aceasta a continuat sa practice sportul din pasiune si pentru intretinere. In ultimii ani se ocupa de organizarea unui turneu de tenis, care ii poarta numele.

author avatar
Nicole Ionescu
3.769 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger