AcasăNewsSexy-pompierii australieni inflameaza mapamondul!

Sexy-pompierii australieni inflameaza mapamondul!

In fiecare an, pompierii australieni editeaza un calendar, in care barbati bronzati, sexy si musculosi sunt imortalizati in ipostaze spectaculoase.

Calendarul super pompierilor de la antipozi apare din 1993 si este destinat colectarii de fonduri pentru cauze umanitare. Ultima editie, pentru anul viitor, vanduta  rapid in toata lumea (publicul feminin ar fi targetul), a reusit sa adune o suma record, de  2,1 milioane de dolari, in intregime donata de eroii care lupta cu focul,  fundatiei Children’s Hospital, care se ocupa de 16 ani de copii suferinzi in urma incendiilor, mates4mates si RSPCA, ocrotitoarea animalelor. David Rogers, producatorul calendarului, NU a angajat manechini profesionisti pentru fotografii, barbatii din pagini fiind chiar pompieri veritabili.

author avatar
Bogdan Borcea
1.452 afisari

1 COMENTARIU

  1. Un subiect de film care iti aduce bani! Un film senzational si bani multi pentru tine! Bani online, spre Hollywood! Foarte multi bani online! Hollywood va straluci! Povestea de Hollywood care iti aduce bani! Avem un proiect pentru Hollywood! Construieste-ti viitorul! Cauti cu disperare bani? Avem o echipa minunata! Solicita acum detalii la adresa de email: vinviorel@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger