AcasăNewsSever Voinescu, propus pentru excluderea din PDL

Sever Voinescu, propus pentru excluderea din PDL

(foto: inpolitics.ro)

Sever Voinescu a fost propus pentru excluderea din PDL. Acesta este acuzat ca ar fi sustinut in campanie un candidat din parte PPDD.

(foto: inpolitics.ro)

Scandalul a inceput de saptamana trecuta, cand Cezar Preda l-a catalogat pe Sever Voinescu drept tradator, deoarece in campania electorala a sustinut candidatura Mariei Stavrositu, din partea PPDD.

„Exista o solicitare in acest sens a Organizatiei PDL Constanta. Nu mai departe de joi cred, vom analiza situatia de la Constanta pe baza unui program pe care-l va aproba Biroul Permanent National si o sa discutam la fata locului. Dupa ce ne lamurim din toate punctele de vedere, luni o sa face propunerile necesare in Biroul Permanent. Astazi nu vorbim”, a explicat Blaga, potrivit Romania TV.

Liderul PDL a mai spus ca fapta lui Sever Voinescu este „nestatutara” si ca nu se astepta la asa ceva din partea unui coleg de partid.

„Nu m-as fi asteptat de la un coleg din conducerea partidului, vicepresedinte, sa faca campanie pentru un candidat al unui alt partid. Este nestatutar, dar vom discuta lucrurile astea cu toate datele saptamana viitoare”, a mai declarat Vasile Blaga.

author avatar
Andra Nesu
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger