AcasăNewsSever Voinescu: Nu s-a pus niciodata in discutie inlocuirea premierului Ungureanu

Sever Voinescu: Nu s-a pus niciodata in discutie inlocuirea premierului Ungureanu

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat, marti, ca nu s-a pus niciodata in discutie inlocuirea premierului Mihai Razvan Ungureanu. Totodata, Voinescu a precizat ca parlamentarii PDL vor fi prezenti in sala, miercuri, la motiunea de cenzura, dar nu vor vota.

„Nu s-a pus niciodata pana acum in discutie inlocuirea premierului Mihai Razvan Ungureanu. De cand Mihai Razvan Ungureanu a devenit premier pana in acest moment, si sunt convins ca pana la terminarea acestui ciclu electoral, nu s-a pus si nu se va pune, sunt convins, in discutie inlocuirea domniei sale”, a precizat Sever Voinescu.

„Vom fi prezenti pentru asigurarea cvorumului de sedinta, dar nu vom vota”

Purtatorul de cuvant al democrat-liberalilor a precizat si ca parlamentarii PDL vor fi in sala pentru a asigura cvorumul, potrivit Mediafax. „Este un exercitiu democratic, nu va trece, Guvernul va proba ca se bazeaza pe o majoritate parlamentara transparenta asumata clar. Atitudinea noastra este consecventa, vom fi prezenti pentru asigurarea cvorumului de sedinta, dar nu vom vota, dand posibilitate opozitiei sa ne arate ca are majoritate”, a mai spus Sever Voinescu.

USL va depune, miercuri dupa-amiaza, motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Ungureanu, a anuntat astazi liderul PSD, Victor Ponta.

447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger