AcasăNewsSever Voinescu: Boc ramane presedintele PDL, niciun lider nu i-a cerut sa...

Sever Voinescu: Boc ramane presedintele PDL, niciun lider nu i-a cerut sa plece

Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al democrat-liberalilor, a declarat, vineri seara, ca la sediul central al PDL din Modrogan are loc o intalnire informala, la care au luat parte doar cativa lideri ai formatiunii. La aceste discutii nu s-a cerut demisia lui Emil Boc, a precizat Voinescu.

„Sunt cativa lideri ai PDL, nu e o discutie formala, nici vorba de demisii, se discuta in legatura cu situatia politica creata”, a declarat purtatorul de cuvant al democrat-liberalilor.

„Ceea ce s-a intamplat astazi este un moment absolut democratic, iar din punct de vedere al PDL este o extraordonara oportunitate de modernizare intr-un proiect politic valid. Daca Victor Ponta va fi nominalizat prim-ministru sunt convins ca nu vine sa stea doua luni, ci sa stea pana la finalul acestui mandat”, a adaugat Sever Voinescu.

Intrebat daca va demisiona, Emil Boc declara, cu doar cateva ore in urma, ca urmeaza sa discute cu colegii din PDL. „In masura in care oportunismul si traseismul a castigat in politica, imi asum si eu acest esec. Voi vedea in zilele urmatoare ce voi face”, a raspuns Boc, intrebat daca isi va da demisia dupa trecerea motiunii opozitiei.

Motiunea de cenzura “Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!”, depusa de USL impotriva Guvernului Ungureanu a trecut de Parlament. Executivul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost demis, vineri, la doar 78 de zile de la investire. Motiunea de cenzura a fost adoptata cu 235 de voturi “pentru”.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger