Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sesizarea USR si PNL pe Legea referendumului, respinsa de CCR

Sesizarea USR si PNL pe Legea referendumului, respinsa de CCR

Autor:

Sesizarea pe care o depusesera la Curtea Constitutionala 28 de senatori de la Uniunea Salvati Romania si Partidul National Liberali privind modificarea Legii referendumului – dupa procedura de reexaminare a actului normativ – a fost analizata de judecatorii CCR in sedinta de plen de joi.

 

ccr 150x100 Sesizarea USR si PNL pe Legea referendumului, respinsa de CCRUlterior, s-a aflat ca obiectia de neconstitutionalitate a Legii pentru modificarea si completarea Legii numarul 3/2000 a fost respinsa, conform b1.ro. Ceea ce inseamna ca proiectul va ajunge din nou la Cotroceni, in vederea promulgarii, in conditiile in care se mai intamplase o data acest lucru, insa presedintele a decis atunci sa trimita legea la reexaminare.

Saptamanile trecute, insa, Klaus Iohannis spunea ca nu va promulga Legea referendumului in forma trimisa. “Asa cum a ajuns acum la mine nu va fi promulgata. Am oarece nemultumiri in privinta ei si voi cere opinia Curtii Constitutionale”, spunea presedintele. Asadar, ramane de vazut ce pas se va face dinspre Cotroceni.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!