Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sesizare CCR. Toader: Luni voi prezenta premierului forma finala

Sesizare CCR. Toader: Luni voi prezenta premierului forma finala

Autor:

Dupa ce a explicat, in prima faza, ca stat de vorba deunazi cu sefa Guvernului pe acest subiect, ministrul Justitiei a dezvaluit ca ar urma sa ii prezinte, in prima zi a saptamanii viitoare, forma finala a sesizarii pe care Executivul o va adresa Curtii Constitutionale, dupa refuzul presedintelui de a da curs cererii de revocare a sefei Directiei Nationale Anticoruptie.

 

ministru 2 350x175 Sesizare CCR. Toader: Luni voi prezenta premierului forma finala“I-am prezentat principalele argumente ale unei sesizari la Curtea Constitutionala. Domnia sa a fost de acord”, a precizat Toader referitor la discutia de marti.

Pana lunea viitoare – adica pe 23 aprilie – ministrul Justitiei da de inteles ca forma finala a sesizarii ar trebui sa fie gata, pentru a fi prezentata Vioricai Dancila. “Luni voi gasi un moment in care sa am o intrevedere cu doamna prim-ministru, voi prezenta forma finala a sesizarii catre Curtea Constitutionala. Sper ca doamna prim-ministru sa fie de acord si, in numele Guvernului Romaniei, sa sesizeze Curtea Constitutionala”, a sustinut minsitrul Toader, in cursul dimientii de miercuri.


1 Comentariu la Sesizare CCR. Toader: Luni voi prezenta premierului forma finala

  1. Fasbun

    Deci luni insesmna ca in iunie la sfarsit adio Codruta…!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!