Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sesizare CCR. Iohannis: Nu exista niciun temei. Putem sa intelegem ca ministrul este personal nemultumit

Sesizare CCR. Iohannis: Nu exista niciun temei. Putem sa intelegem ca ministrul este personal nemultumit

Autor:

Dupa ce recent a anuntat ca nu o va revoca pe sefa DNA, respingand, astfel, cererea formulata de catre ministrul Justitiei, in februarie, in baza raportului privind activitatea manageriala la DNA, Klaus Iohannis a subliniat, miercuri, in cateva randuri, ca nu vede “niciun temei” pentru sesizarea Curtii Constitutionale. La acest ultim pas a facut referire Toader, inca din seara in care Iohannis isi anuntate decizia.

 

iohannis anunt 350x233 Sesizare CCR. Iohannis: Nu exista niciun temei. Putem sa intelegem ca ministrul este personal nemultumitInsa presedintele considera ca “nu exista niciun conflict intre presedinte si Guvern, nu exista niciun temei pentru sesizarea CCR”, motivand ca “in tot procedeul inceput de ministru cu solicitarea de revocare, a avizului CSM si in final decizia mea legislatia in vigoare (…) a fost respectata 100%. Dupa cum cu totii cunoastem legea lasa la latitudinea presedintelui daca accepta sau nu accepta aceasta propunere de revocare”.

Mai mult, a trimis sageti inspre seful de la Ministerul Justitiei, lasand sa se inteleaga ca ar fi actionat in nume personal. “Personal, sigur, cred ca putem sa intelegem ca ministrul este personal nemultumit ca nu i s-a acceptat solicitarea, (…) dar de acolo pana la un conflict constitutionala e cale lunga (…) din punctul meu de vedere, procedeul sau procedura s-a finalizat”, a conchis Klaus Iohannis.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!