AcasăNewsServim Dragnea la valiza

Servim Dragnea la valiza

Liderul PSD in fata descoperirilor Rise Project

Un taran din Teleorman, intr-o prima varianta, mergea pe un camp din Teleorman. Mergea in cautarea timpului pierdut. Nu e vorba de romanul lui Proust, pentru ca taranul, dupa colectivizare, s-a certat cu francezul si, de atunci, nu si-au mai vorbit. Mergea ca sa mearga, caci taranul roman nu sta niciodata locului. Nestand locului, a gasit o valiza. Fireste, a predat-o la Rise Project, care e un fel de birou de obiecte de pripas, cu reprezentante in toata lumea, ca toti taranii sa predea inclusiv ce nu gasesc.

Liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> in fata descoperirilor Rise Project

In varianta a doua, taranul si-a dat seama ca e mai bine sa gaseasca valiza pe proprietatea lui. In curte, la haznaua din fundul gradinii unde citeste Vietile Sfintilor si Filosofia Ezoterica Hindusa, in camara, la sauna sau in poiata. Dar, indiferent unde ar fi gasit-o, stia ca valiza tot la Rise Project trebuia sa ajunga, ca sa aiba si baietii aia ce scrie.

Descoperiri cu dedicatie

Ambele tampenii pot fi luate in calcul, pentru ca elementul principal este valiza care continea documente, fotografii, inregistrari si capturi din filmulete cu oameni de la Tel Drum, mii si mii de informatii despre care unii spun ca ar fi sensibile, iar altii ca ar fi niste idiotenii fara cap si fara coada, ca anchetele din Brazilia despre Dragnea, care au dovedit nimic.

Doamnele sunt pentru remaniere sau pentru decor

Am vazut si eu cateva poze. Nu-mi spun nimic. Nici macar alea cu niste fete care stricau peisajul stand tolanite la plaja. Rise Project spune ca nimic din valiza nu a fost descoperit de procurori cand au facut perchezitii, in urma cu un an, racolind inclusiv prin calculatoarele Tel Drum. Normal, pentru ca numai Rise Project are norocul chior de a face investigatii despre Liviu Dragnea, pentru a dovedi ca acesta este chiar el si nu Dacian Ciolos sau vreo penelista al carei exces de hormoni se razbuna sub forma de mustacioara. Normal, pentru ca doar Rise Project descopera, pe bani multi, foarte multi, exact ce i se spune. I se spune Tel Drum, ei bine, Tel Drum descopera. I se spune Dragnea, Dragnea descopera.

Dunarea curge la Galati

Pe de alta parte, numai cei de la Rise Project au sansa extraordinara de a da peste tarani abili, care ii suna imediat cum gasesc o valiza. Nu suna la seful de post, nu suna la vecini, nu suna la anti-tero ca poate e vreo bomba, ci direct la o sursa a Rise Project.

Ghici care este Liviu Dragnea

De ani de zile procurorii si judecatorii se dau de ceasul mortii sa descopere vreo sursa de-a jurnalistilor, cand scot la iveala cam tot ceea ce magistratilor nu le place, dar taranul roman e mai iute la minte si, normal, mai norocos. Lui ii cad valizele peste gard, burdusite cu documente, cu facturi, cu agende de telefoane si cu informatii din care rezulta ca Dunarea curge la Galati indiferent cum ai aseza harta.

Cand Soros se da de gol

Taranul roman, adesea nestiutor de carte, fara a-l acuza sau jigni, de data asta s-a priceput sa lucreze cu un stick de memorie, sa-l deschida si sa parcurga toate informatiile existente in el. Acelasi taran, dupa ce a citit documentele, si-a dat imediat seama ca e vorba de afacerea Tel Drum – si, de ce nu? – ca Dragnea este amestecat. De ce sa sune el la DNA sau la orice Parchet? Nu, mai bine la Rise Project, ca stiu ei cum sa procedeze ca toata lumea interesata, in cel mai scurt timp, sa preia povestea si sa se lanseze in teorii halucinante. Cea mai tare mi se pare cea potrivit careia valiza a fost furata din casa lui Badalau, iar de aici incepe nebunia. De unde are Badalau documentele, de unde toate inregistrarile si cu ce scop le-a strans? Imi sta pe limba sa intreb, daca e adevarat, cum de au stiut hotii in curtea cui sa le arunce? Daca greseau adresa si nimereau in ograda unui taran care are o relatie normala cu Dragnea? Soros, termina cu prostiile. Te-ai dat de gol cat de prost ti-ai instruit oamenii in cadrul seminariilor.

Sariti cu investigatiile

Unii spun ca documentele ar fi un avertisment lansat lui Dragnea inaintea CEx, ca s-o lase domol cu remanierea cui nu trebuie. Ai naibii tarani, in ce conspiratii se baga ei. Bine, si cu pozele cu fete cum ramane, ca astea nu se remaniaza? Pe cine sa compromita prezenta lor? Au aspect de doamne, ma rog, fiecare dupa cat a reusit, mai cu rochie lunga, mai cu bermude si tricou. Si? Aceeasi tampenie si cu diploma de Bacalaureat a fiului lui Dragnea. Arata doar ca a absolvit 12 clase si a promovat examenul. Compromitator, nu? Uite, am si eu o informatie compromitatoare, dar nu stiu in curtea cui s-o arunc, in asa fel incat sa ajunga la Rise Project. Ca Soros s-a ramolit rau si incurca borcanele. Iar Liviu Dragnea nu e ala, e altul.

author avatar
Valentin Boeru
2.959 afisari

11 COMENTARII

  1. Pesedistii susotesc pe la colturi ca valiza cu documente care au ajuns la Rise Project AR FI DISPARUT DIN CASA LUI BADALAU ! Badalau si-ar fi incenat spargerea casei pentru a justifica disparitia documentelor tainuite de Dragnea in locuinta sa . Cuiva ii este aratata pisica , o fi priceput adrisantul mesajul ? Oricum , e groasa , este mai putin important de unde provine valiza , important este ce contine si care vor fi consecintele dezvaluirilor din presa , ce probe zdrobitoare in instanta vor apare , ce oameni politici sunt implicati in afacerile TelDrum , daca OLAF preia investigatiile , daca increngatura duce spre o spalare de bani prin Brazilia si care este relatia procurorului brazilian Carlos Wagner Barbosa Guimaraes cu noul Presedinte al Braziliei , domnul Jair Bolsonaro . Sunt multe necunoscute , de maine asteptam picaturile chinezesti ale celor de la Rise Project , al naibii de delicat pentru cine se stie cu musca pe caciula .

    • pai e extraordinar de important cum au venit informatiile ca puteau sa le ia de pe net si sa le bage in Teldrum.. e o gluma RETARDA treaba asta cu valiza.. oricine poate falsifica niste facturi si sa scrie Teldrum pe ele sau grupu de la cluj,sau coldea sau orice.. daca atunci cand s-a investigat Teldrum nu au gasit lipsa actelor si nu s-a declarat asta acum e degeaba fiindca nu are relevanta o valiza picata din cer cu acte contrafacute

  2. Bai nene!…..cum de naiba ,numai aceasta Agentie RISE,de”ras”se ocupa de TEL DRUM-ul asta?….a reusit ,sa faca din aceasta firma ,cea mai tare ,cunoscuta,ce mai BRAND MARE tata!!!!……si cum taranul acela adus VALIZA ,tocmai la RISE?….prea este cusut cu ata alba!!!…..asta este incercarea disperata ,de a se distrage atentia POPORULUI,de la CLASARILE DOSARELOR d-lui JOHANNIS de catre d-ul LAZAR!!!….acolo sant in joc MILIARDE furaciune ,nu „2lei”cum este la DRAGNEA!….sa zicem ca-i adevarat cu valiza asta !….pai in secunda 2 ,DRAGNEA trebuie arestat,judecat si condamnat!….aici NU ‘mai este loc de intoarcere”….de ce NU IL EXECUTA ?….pentru ca NU SANT PROBE concludente!!!….vad ca se tot anunta ca vor fi publicate….vad niste persoane aiurea,pe niciunde DRAGNEA!….nu sant fan DRAGNEA…..dar ,pe bune ,a facut ceva pentru pensionari si salariati,clar!….si va mai face,dar NU este lasat,NU CONVINE la CINEVA ,ca o sa traim si noi mai bine!!!!….un biet pensionar,care in „89 ,NU a am crzut ca o sa ajungem in situatia asta ….CIRC nu alta si tara se duceeee……la vale!…

  3. Hai mai jurnalistilor de 2 lei, lasati glumele, dosarul TelDrum este un proiect pe fonduri europene depus la o Aentie de Dezvoltare Regionala, nu ajunge pe mana orcui asa. Mai lasati-l pe omul acesta in pace.
    Mai invatati si voi putina carte. Un proiect ca acela se desfasora astfel:
    pentru derularea investitiei beneficiarul(consiliul Judetean Teleorman), trebuie sa plateasca lucrarea, total sau partial, cu atat cat a executat din lucrare si a platit, vine la plata, cu documente care dovedesc plata( facturi catre executantul lucrarii, OP-uri si extras de cont, procese verbale de executie a lucrarilor pe diferite faze), deci nu-i da nimeni bani inainte ca sa-i fure mai intai plateste el, si dupa aceea vine la ADR cu dosarul de plata pentru decont. Lasa-til in pace ca nu a furat nimic. nu are cum sa fure, intelegeti. Dosarele achizitii, lucrari , bunuri sau servicii sunt supercontrolate.

    • Curaj gaina ca te tai ! Fara gluma , potrivit art. 9 alin.1 litera e din Legea 241/2005 , constituie INFRACTIUNEA DE EVAZIUNE FISCALA executarea de evidente contabile duble , folosindu-se INSCRISURI sau alte mijloace de stocare a datelor in scopul sustragerii de la indeplinirea obligatiilor fiscale . Ce crezi ca se afla in valiza buclucasa printre alte matrapazlacuri ? Nu are cum sa fure ?Inseamna ca dosarele de achizitii , lucrarile sau serviciile au fost supercontrolate si Oficiul European Antifrauda nu s-a sesizat pe 30 sept.2016 pe mofturi , a descoperit infractiuni comise de un grup organizat , valiza e cartoful fierbinte si cireasa de pe tort . Sa nu ne pronuntam , sa vedem ce probe contine , procurorii romani si OLAF-ul sunt in masura sa stabileasca gravitatea faptelor in baza documentelor incriminatoare , n-are rost sa dam cu Doamne-ajuta si sa prezentam idilic situatia de fapt , urma-alege !

  4. Zorro , Ceausescu promitea inca o suta de lei la salariu cand a vazut ca e groasa si a sfarsit in cazarma de la Targoviste . Nu ai crezut ca o sa ajungem in situatia asta cand ai votat pe 11 decembrie 2016 ? CIRC nu alta si tara se duceeee…la vale ? Pai , cine e la guvernare ? Retine : Pana acum , probele in care s-au facut acuzatiile in dosarul TelDrum ( constituit pe baza unei sesizari a Oficiului European Antifrauda transmisa la data de 30 sept.2016 ) au fost CIRCUMSTANTIALE , NU DIRECTE , aparitia valizei ( deontologia profesionala implica si nedeconspirarea surselor de informare si folosirea unor legende mai mult sau mai putin credibile ) cu noi documente , schimba datele din dosar si AR PUTEA DUCE LA O CERERE DE RIDICARE A IMUNITATII PARLAMENTARE SI RETINERII LIDERULUI PSD SI A GRUPULUI INFRACTIONAL ORGANIZAT , inclusiv a numitilor Marian Fiscuci , Petre Pitis , Florea Nedea , Florian Ton , Mugur Bataus , Victor Piperea , Daniel Neagoe si Marin Predescu . Posibil ca aceste documente originale sa se afle in prezent in posesia procurorilor si jurnalistii de investigatii sa detina copii , stai cuminte si asteapta , citeste ce publica zilnic Rise Project , important este continutul acestor documente si mai putin intereseaza daca au fost livrate de Nostradamus , Moromete sau extraterestrii .

  5. Aktual 24 , articol de Victor Gheja , 5 noiembrie 2018 : Apel din PSD , chemare la rascoala :„ Sa-l alungam pe Liviu Dragnea . Rusine noua , membrilor PSD , ca ne batem joc in asemenea hal de tara noastra ” Cititi si puneti-va intrebari , daca un membru PSD , fost senator din partea Partidului Social Democrat , cum este Sorin Iliesiu , a ajuns la asemenea concluzii , care credeti ca este starea de spirit a majoritatii populatiei din Romania ?

  6. „S-A DESCHIS VALIZA ! SOTUL SEFEI CSM ( GIL VASILE ), PE STATUL DE PLATA AL TELDRUM ! AMANUNTE CUTREMURATOARE !„ Cititi pe Comisarul .ro -astazi 15:37 , jurnalistii de la Rise Project au inceput seria de dezvaluiri . Ce„ gogosi „ amare , pe gustul lui Daddy …!

  7. Sunt niste amanunte care ar trebui sa il ingrijoreze pe Dragnea in valiza aia.. chiar daca nu a aparut nimic care sa il implice direct..
    In primul rand fiul lui a primit bani de la TelDrum pe niste facturi emise de firmele unor prieteni. Asta in mod sigur nu e legal.. emiterea de facturi fictive e impotriva legii.. mai sunt si niste mailuri care dovedesc asta, mailuri intre el si un director de la Tel Drum. Dragnea intr-o declaratie de presa s-a dezis de fiul lui.. ceva de genul daca a gresit sa raspunda, eu nu am ce sa-i fac.
    In al doilea rand managementul celor de la Tel Drum ar putea fi agatat de DNA, doamna Pene tinea se pare o cotabilitate paralela a TelDrum probabil pentru a nu plati integral taxele la stat.. evaziune fiscale etc etc iar motiv de dosar penal pentru ea si pentru toata conducerea care a semnat actele contabile.
    Toti oamenii astia vor ajunge la DNA, intrebarea este il vor turna pe Dragnea pentru a-si usura pedepsele? E foarte posibil..
    In al treilea rand mai e si potentialul de bomba electorala al valizei, e clar ca Rise Project vrea sa foloseasca valiza in scop electoral, mai scoate azi o hartie maine alta, electoratul PSD fiind foarte sarac va fi orpilat de viata de lux care reiese din poze.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger