AcasăDezvaluiriAncheteServiciile Secrete se pregatesc sa-i lanseze "Memoriile" lui Codrut Marta!

Serviciile Secrete se pregatesc sa-i lanseze „Memoriile” lui Codrut Marta!

Pentru ca Marta sa fie „ajutat” la scris, si sotia sa Andreea a fost agatata intr-un alt dosar penal

De cateva zile, tot felul de „surse” se chinuie de mama focului sa repuna pe tapet cazul lui Codrut Marta. Iar dupa ce acesta a fost dat rapit, ieri a venit randul lansarii „bombei” ca fostul sef de cabinet al presedintelui ANAF a fost localizat.

Codrut Marta

Numai ca procurorii, chipurile, nu vor sa divulge si tara unde se afla acesta, ca nu cumva cel considerat liderul „mafiei vamesilor” sa se prinda si sa fuga!

Pentru ca Marta sa fie „ajutat” la scris, si sotia sa Andreea a fost agatata intr-un alt dosar penal

Greu de inghitit o asemenea „gogorita”, mai ales ca nu exista anchetatori pe lumea asta care sa gafeze intr-un asemenea hal si sa sperie singuri „vanatul”, in loc sa-l inhate direct.

18.07.2012 - „National” a dezvaluit locul unde este ascuns Marta

Insa toata aceasta perdea de fum este menita sa justifice varianta gasirii lui Marta de-abia acum. Lucrurile stau insa cu totul altfel. Omul care prin declaratia sa il poate infunda nu doar pe Sorin Blejnar, dar si pe alti grei din politica romaneasca, se afla de mai mult de jumatate de an in custodia serviciilor secrete romanesti!

Raiul martorilor sub protectie

17.10.2012 – „National” a anuntat inceperea scrierii la „Memorii”

Dupa cum „National” dezvaluia in exclusivitate in urma cu sapte luni, Codrut Marta, in urma unor audieri secrete la DNA, a acceptat sa colaboreze cu procurorii anticoruptie. Care, in schimb, i-au oferit protectie. Insa cum, din motive tehnice, acest lucru era aproape imposibil, dupa cateva zile a fost inscenata spectaculoasa disparitie a acestuia. De fapt, dupa cum sustin sursele noastre, Marta a fost „extras” din tara pe traseul Vama Giurgiu – Bulgaria – Grecia – Limassol – Haifa. Si adapostit in acest port israelian, recunoscut drept un adevarat rai pentru martorii protejati din toata lumea.

Stors de informatii

Sorin Blejnar este cercetat in trei dosare penale si anchetatorii au strans impotriva sa depozitiile a zeci de martori. Insa toate acestea trebuiau verificate cu minutiozitate si nimeni nu putea face mai bine aceasta „corectura” decat Codrut Marta, omul care a fost cel mai apropiat de Blejnar si ii cunostea cele mai mici secrete.

 

In plus, timp si de 12 ore pe zi, „disparutul” a scris la greu tot ce stia, constient ca altfel, acuzat deja oficial de un prejudiciu de 20 milioane de euro, nu va scapa prea curand din inchisoare. Mai ales ca si sotia sa fusese intre timp „agatata” intr-un dosar de prostitutie transfrontaliera. Acum, pesemne ca Marta si-a finalizat „Memoriile” si protectorii sai incearca sa impuna o varianta de „piata”, care sa  ascunda faptul ca, atata amar de vreme, au scos tot ce vroiau de la acesta.

author avatar
Catalin Tache
2.820 afisari

3 COMENTARII

  1. cum dreacu se refugiaza astia numa-n Israel?,si Vlas dupa ce dadu tunu la FNI fugi cu banii tot in Israel, si apoi poza-n victima lu’ Vintu.Daca era victima nu trebuia sa fuga sa stea-n tara sa suporte consecintele legii!.Oricum au predat-o aia cand a ramas fara bani!!

  2. Miroase a o ditamai cacealmaua iar fraierii raman cu buza umflata si smecherii …. sunt protejati ,
    insa noua ni se maresc taxele cum li se maresc lor averile ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger