AcasăDezvaluiriAncheteServiciile Secrete ii vaneaza pe oamenii de incredere ai lui Crin Antonescu

Serviciile Secrete ii vaneaza pe oamenii de incredere ai lui Crin Antonescu

Pentru Crin Antonescu nu se anunta vremuri prea fericite

Rivalitatea „istorica” dntre serviciile secrete oficial recunoscute in tara noastra a depasit de nenumarate ori pana si limitele concurentei neloiale. Iata insa ca mai exista si exceptii, in care structurile de informatii se aliaza, avand un scop comun.

Pentru Crin Antonescu nu se anunta vremuri prea fericite

Iar acum toate „tunurile” sunt puse pe Crin Antonescu, ai carui oameni de incredere implantati in diverse „fabrici de bani” bugetare sunt strict monitorizati. Chiar si daca acestia nu functioneaza la cel mai inalt nivelul de conducere al respectivelor institutii, ofiterii sub acoperire tot ii „vaneaza” pentru a le surprinde si cea mai mica implicare in „combinatii” financiare de partid la licitatiile care urmeaza a fi organizate.

Se inchide cercul…

SRI, SPP, STS si DGIA sunt structuri unanim recunoscute ca fiind ramase Palatului Cotroceni. Astfel ca informatia ca ofiterii acestora sunt cu geana pe oamenii presedintelui PNL nu ar mai mira pe nimeni. Numai ca, dupa cum sustin sursele noastre, o atentie deosebita o acorda in ultimul timp „locotenentilor” lui Crin Atonescu si Serviciul de Informatii Externe (SIE), unde activeaza in conducerea executiva mai multi profesionisti apropiati de „aripa vechilor liberali”. Surpriza cea mare vine insa din partea DGIPI, celebra unitate „Doi s’un sfert” proaspat trecuta in subordinea directa a premierului Victor Ponta. Iar noii subalterni ai copresedintelui USL nu numai ca nu ofera vreun sprijin informational colegului de alianta al lui Ponta, dar s-au implicat la randul lor activ in descoperirea eventualelor afaceri ilegale derulate din bani publici de functionarii cunoscuti ca fiind apropiati ai lui Antonescu.

La panda

In scurt timp se va potoli si isteria numirilor pe criterii politice la conducerea deconcentratelor si alte institutii prin care se deruleaza sume uriase de la bugetul de stat sau importante fonduri europene. Iar o buna parte a acestor posturi au fost ocupate de activisti loiali „aghiotantilor” lui Crin Antonescu. Dupa care va incepe avalansa licitatiilor, existand inca de pe acum „contacte” preliminarii pentru incredintarea acestora. Iar oamenii serviciilor asteapta cu nerabdare primul pas gresit din partea celor care trebuie sa intoarca favoarea politica facuta, donand bani la pusculita de partid, pentru a putea declansa asaltul final asupra noului obiectiv prioritar al luptei anticoruptie: Crin Antonescu.

Pactul de coabitare s-a semnat sub presiune externa

Controversatul pact de coabitare, semnat de presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, a fost dictat de liderii occidentali. Informatia, publicata de ”National” inca din septembrie 2012, este confirmata acum de liberalul Crin Antonescu, acesta recunoscand ca ”a fost si o presiune externa in a se semna acest acord”. Chiar si asa, liderul PNL sustine in continuare ca documentul este lipsit de valoare. ”E caraghios nu pentru ca stabileste numarul si persoana adresarii, ci pentru ca vine ca si cum ar putea intari tratate internationale. (…)E ca si cum un pact intre doi insi, semnat pe picior, la ora 22.50, ar tine in picioare tratate internationale semnate de Romania”, a afirmat Antonescu, precizand ca nici intalnirea si nici acordul nu-si aveau rostul. ”Ele comportau niste riscuri de imagine pentru noi, pentru semnatar si nu merita acest risc”, a conchis presedintele PNL.

PSD i-a rezervat lui Antonescu rolul de ”presedinte-papagal”

Radu Berceanu

Pesedistii se pregatesc sa-l ”traga-n piept” pe Crin Antonescu, sustine Radu Berceanu. „Daca PSD o sa se gandeasca «Hai sa facem nu stiu ce modificari la Constitutie, ca tot ne-am angajat ca il sustinem pe Crin Antonescu, transformam Romania in republica parlamentara, drept urmare el o sa fie presedinte, asa cum i-am promis, dar o sa fie un presedinte-papagal»”. ”Este ca si cum PSD i-ar fi dat o cutie cu bomboane, dar intre timp a scos bomboanele”, a detaliat Berceanu.

author avatar
Catalin Tache
1.449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger