AcasăNewsServiciile secrete: Hillary Clinton s-a lovit la cap intr-un accident aviatic in...

Serviciile secrete: Hillary Clinton s-a lovit la cap intr-un accident aviatic in care a murit si seful Navy Seal 4, Job Price

Reporterii de investigatii au avansat o ipoteza socanta, bazata pe informatii de la serviciile secrete, anume ca sefa diplomatiei americane s-ar fi ranit la cap intr-o vizita secreta in Iran!

Hillary Clinton

Agentia israeliana Debka, citand „servicii secrete iraniene si arabe”, scrie ca la 6 decembrie 2012, Hillary Clinton trebuia sa fie prezenta la o intrunire a Prietenilor Siriei, care urma sa se desfasoare in Marrakesh. Prezenta ei era obligatorie, in primul rand pentru ca era membru fondator al acestei asociatii si, in al doilea rand, pentru ca NATO se temea de soarta armelor chimice ale presedintelui sirian Bashar, pentru care se dadeau lupte grele. Hillary n-a mai ajuns la intrunire. Apoi au urmat tot felul de motive pentru faptul ca n-a mai fost vazuta in public, ba ca are gripa, ba ca are diaree, ba ca a lesinat si, in cadere, a facut „o contuzie mica”. Pana la urma, s-a dovedit a fi un cheag de sange intre creier si cutia craniana. Rezultat al unei „contuzii severe”, cum apreciaza serviciile secrete citate de Debka.

Se intalnea cu Ahmadinejad

Cand s-a ales cu aceasta contuzie? La Teheran se vorbeste ca sefa diplomatiei americane era sa moara intr-o misiune secreta, in prima saptamana a lunii decembrie, cand ea, insotita de alti oficiali si ofiteri de securitate, urma sa se intalneasca pe „teren neutru” cu presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, ca sa discute despre programul nuclear. Destinatia initiala a avionului a fost Bagdad, dar, in aer, avionul in care se afla Hillary Clinton si-a schimbat directia spre Ahvaz, in Khuzestan, sudul Iranului, unde o astepta Ahmadinejad. Din cauza unor  probleme tehnice, avionul a avut o aterizare de urgenta, destul de nefericita, in care Hillary s-a accidentat la cap, dar, se spune, alti membri ai delegatiei au dcedat.

Price, mort in accident

Unul dintre acestia a fost comandorul Navy Seal 4, Job Price, 42 de ani, cunoscut pentru participarea la operatiunea de localizare si lichidare a lui Osama bin Laden. Moartea acestuia a fost raportata la 22 decembrie, la Urzugan, Afganistan, iar surse neoficiale au declarat ca acesta s-a sinucis. Acum, surse iraniene si ale serviciilor secrete ale statelor din Golf sustin ca Price era seful cu securitatea delegatiei americane si ca ar fi murit in accidentul aviatic.

author avatar
Adina Mutar
1.238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger