AcasăNewsSerena Williams isi arata super formele!

Serena Williams isi arata super formele!

Dupa ce a castigat cel de-al 23-lea titlu de Grand Slam, la Melbourne, Serena si-a inlocuit fustita de tenis cu un bikini-string, cu ocazia unei sedinte foto senzationale realizata de saptamanalul american Sports Illustrated.

Pe plajele insulelor  britanice Turks si Caicos, in apropiere de Bahamas, Serena isi arata, la 35 de ani, formele sexy in faimosul numar special “Swimsuit Issue”, care apare in fiecare an, din 1964, si este dedicat, evident, costumelor de baie.

„Mereu merg la sala si ma pastrez in forma, insa pentru aceasta sedinta chiar a trebuit sa arat perfect, am lucrat mult si cred ca a iesit bine“, spune tenismena.
Intrebata ce parte a corpului sau voluptos aduce cele mai multe complimente(sau, mai bine, mii de priviri), Serena Williams a raspuns fara sa cada pe ganduri: “Fundul! Imi place sa port bikini brazilieni. Multa lume imi spune ca sunt prea mici, dar nu ma intereseaza, ii tratez cu cate un „Whatever!”. Nu trebuie sa fii slaba ca sa fii sexy. Imi iubesc corpul si nu as schimba nimic la el. Nu va cer sa va placa felul in care arat. Va cer doar sa fiu eu insami, pentru ca pot fi un model pentru o fetita care are acelasi fizic ca mine si nu vreau sa aiba o parere proasta despre felul cum arata.”

[nggallery id=549]

author avatar
Bogdan Borcea
880 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger