Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Serban Nicolae, invidios pe salariul lui Augustin Lazar

Serban Nicolae, invidios pe salariul lui Augustin Lazar

Autor:

Senatorul Serban Niculae nu da doi bani pe supararile manifestate de bugetarii cu lefuri mari fata de noua lege a salarizarii.

 

serban nicolae Serban Nicolae, invidios pe salariul lui Augustin Lazar

Senatorul PSD nu pricepe de ce procurorul general face cat cinci parlamentari cand e vorba de leafa

Ba chiar sustine ca unii dintre ei, procurorii de exemplu, sunt mult prea bine platiti dar nimeni nu remarca asta si toata lumea este preocupata in schimb sa numere banii parlamentarilor. “In general, nemultumirile celor cu salarii foarte mari ma lasa rece. Nu stiu cat de nemultumiti ar fi cei cu salarii foarte mari, cat de justificate ar fi aceste nemultumiri. (…) Uitati, am zis de procurorul general (Augustin Lazar – n.r.), care are un venit cam de cinci ori cat un parlamentar. Nu-mi dau seama daca munceste de cinci ori mai mult sau are o importanta de cinci ori mai mare sau un procuror general al Romaniei face cat cinci parlamentari, dar foarte putina lume e interesata de cat castiga procurorul general, dar foarte multa lume spune ca parlamentarii castiga prea mult”. Augustin Lazar Serban Nicolae, invidios pe salariul lui Augustin LazarDupa ce si-a varsat oful pe Lazar si pe procurorii lui, Serban Nicolae i-a trimis la plimbare pe toti bugetarii care cartesc impotriva noii legi a salarizarii: ”Daca exista functionari nemultumiti sau demnitari nemultumiti au libertatea de a alege calea activitatii private (…) Nu cred ca vor fi obligati, tinuti cu lanturile de un salariu nejustificat de mic in sistemul bugetar”.


2 comentarii to Serban Nicolae, invidios pe salariul lui Augustin Lazar

  1. Magda

    După părerea mea, NICIUNUL nu-și merită salariul!
    În România nu s-a făcut și nu se face dreptate!
    RECHINII POLITICI îmbătrânesc în posturi așteptând și strănepoții să și-i țină pe genunchi, fiind aleși și realeși oricând…ORICÂT DE PENALI AU FOST, SUNT ȘI VOR MAI FI!

  2. EUGEN SERBAN

    CE NU VA CONVIN MAI GUNOIELOR;SALARIILE CE DRACU FACE-TI VOI IN AFARA DE A DISTRUGE ROMANIA PT:SALARIILE CARE LE PRIMITI;SUFLA-VA-R VANTUL SUB PICIOARE


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!