AcasăNewsSerban Nicolae: DNA ar trebui refacuta din temelii

Serban Nicolae: DNA ar trebui refacuta din temelii

Fostul sef al Comisiei Juridice din Senat enunta o varanta drastica, dupa recentele dezvaluiri: DNA-ul ar trebui „refacut din temelii”, pentru ca s-ar fi „prabusit” credibilitatea institutiei. Mai mult, Serban Nicolae crede ca Laura Codruta Kovesi nu mai poate ramane in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie.

„Din punctul meu de vedere cred ca am ajuns intr-un moment foarte grav, in care, practic, Directia Nationala Anticoruptie ar trebui refacuta din temelii. Acolo sunt oameni valorosi, exista procurori capabili in tara asta (…), dar eu cred ca in momentul de fata instituia este una profund corupta, una profund afectata de o boala foarte, foarte grava, interna”, e de parere Nicolae.

Parlamentarul considera ca „inca n-am aflat totul”. „Cred ca au fost foarte multe lucruri intamplate in toata aceasta perioada (…) noi, de fapt, ce-am aflat: ca lupta anticoruptie era una selectiva – daca prindeai un corupt, nu-l sanctionai, incercai sa-l obligi sa-ti dea un alt corupt, mai interesant sau mai important”, a sustinut, in prima faza senatorul PSD, luni, inainte de a ajunge la sedinta conducerii social-democrate.

sursa foto: Facebook/Serban Nicolae

144 afisari

2 COMENTARII

  1. Am vazut si eu ceva aseara deoarece m-am uitat la basmul cu inele. Ma mir ca Luluta nu e in duba cu mascatii. Nu imi doresc o tara ca in Columbia unde se trage cu elicopteru in traficanti sau ca in Mexic in care se gasesc saptamanal gropi comune. CE E DE FACUT? Pai prima oara demisia Lulutii. Legi si o institutie noua Antimafia abia peste 1an desfiintarea Dna si Dicot. Penalizarea Serviciilor Prahova. RESTRUCTURAREA inspectiilor parchetului. DEMISIA Min Justitiei si sefului procurorilor. TRIMITEREA ACASA a ambasadorilor ce sustin acest Dna. DESCHIDEREA procedurilor de iesire din UE pt MCV mincinos. DESCHIDEREA serviciului secret Sipa. Pedepse duble pt magistrati mafioti precum salarul. Cei procurori corupti sa nu mai poata lucra in justitie. Dosarele mai vechi sa fie transparente termen solutie max 3 ani. Intrunirea CSAT privind apararea neamului. Iata dar am impuscat intr-o clipita un minim de 15 masuri de ordin de stricta igiena fara de care ajungem ca in America.

  2. Domnilor,
    Ce probleme aveti cu DNA, DIICOT, SPP, SRI, POLITIA ori cu JUSTITIA Romana ?? De ce propuneti reorganizarea, inlocuirea personajelor “inculpate” etc. etc. ??? Eu cred ca oamenii cinstiti nici nu au tangenta cu aceste institutii de aparare a POPORULUI ROMAN. Hotii, coruptii, tradatorii de neam, gunoaiele societatii noastre sunt clientii aestora. Averille se fac in 95% din cazuri prin hotie, prin coruptie, prin tradare de neam si Tara. Aici lucreaza aceste institutii hulite, in 99,9% din cazuri, de cei incriminati de fapte nelegiuite . Pentru cei vinovati este normal, sa se aprere cu minciuni. Nelegiuitii nu sunt niste prosti. Institutiile de mai sus au menirea sa dovedeasca prin probe nelegiuirile pentru ca “hotul nedovedit e om cinstit”. Aceste actiuni de cautare a probelor doveditoare, dureaza ceva timp. Este foarte greu sa spui numai ca X si Y, functionari ai institutiilor de mai sus, nu-si fac datoria, sunt incapabili sau fac greseli. D-tra stiti cel mai bine cine dintre colegi nu au tangenta cu ROMANIA, nu respecta aceasta tara si nici pe oamenii ei. Suteti chemati sa va epurati singuri, acolo unde este cazul. Am spus ceva utopic ?? Poate, dar plec de faptul ca angajatii, institutiilor mai sus mentionate, sunt oameni integri, in afara de orice banuiala mincinoasa. Chiar asa fiind, fiecare padure are uscaturile ei. Curatati-le, daca sunt !!! Scapati-ne si de talharii ROMANIEI !!! Vorba lunga, Saracia omului !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger