AcasăNewsSeptuagenarul Gelutu inghesuie Revolutia intre clitoris si metafizica

Septuagenarul Gelutu inghesuie Revolutia intre clitoris si metafizica

Culmea absurdului: cand nu este prezent la termenele din procesul Mineriada, inculpatul Voican Voiculescu conduce Institutul Revolutiei

Romania nu se dezminte ci ramane o tara a absurdului. Una in care acuzatul de crime impotriva umanitatii Gelu Voican Voiculescu este numit in fruntea Institutului Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

Culmea absurdului cand nu este prezent la termenele din procesul Mineriada inculpatul Voican Voiculescu conduce Institutul Revolutiei

Aparut ca Marte-n post in primele imagini libere televizate in decembrie 1989, Gelu Voican Voiculescu s-a agatat din start de pulpana lui Ion Iliescu. Miscare inspirata din moment ce asa a ajuns (sustinut de FSN/PSD) mare vicepremier, ministru, parlamentar si ambasador. A existat ce-i drept si un revers al medaliei – Voiculescu este considerat si azi a fi ”calaul sotilor Ceausescu” si este in prezent acuzat si judecat in dosarul Mineriada, alaturi de mentorul sau Iliescu. Pe cont propriu, Voiculescu este celebru prin autocaracterizarea pe care si-a facut-o in 1990: ”Eu ma situez intre metafizica si clitoris”. Iar daca acestea sunt limitele activitatii sale in aceasta lume, rezulta ca si Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 va activa de acum inainte undeva intre cele doua ”borne”. Motivul: Colegiul National al IRRD (format din 25 de persoane inamovibile in randul carora se numara si Voican Voiculescu numit acolo – evident! – de Ion Iliescu in timpul ultimului sau mandat prezidential) l-a demis pe directorul Claudiu Iordache si l-a pus in locul lui pe marele specialist in metafizica clitorisiana Voican Voiculescu. Dincolo de neasteptatul extaz trait de Voiculescu (a capatat o noua functie grasa la 77 de ani), ramane insatisfactia totala a romanilor care inca mai sperau sa vada clarificate macar o parte din nebuloasele multe si murdare care planeaza asupra evenimentelor din decembrie 1989. Speranta evident disparuta in neantul care se casca intre metafizica si clitoris odata cu protapirea lui Voican Voiculescu in fruntea IRRD.

author avatar
Simona Badulescu
889 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce nu dispar din funcțiile publice (pensionari nenorociți),nu ajunge că a trebuit să-i suportăm pe acești criminali aproape 30 de ani!(ILIESCU ȘI AI LUI-CIUMA ROȘIE)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger