AcasăNewsSenatorul PSD Stefan Stoica a murit!

Senatorul PSD Stefan Stoica a murit!

Senatorul PSD Stefan Stoica, fost membru PPDD, a incetat din viata, marti dimineata, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga suferinta. Senatorii au tinut un moment de reculegere in memoria sa.

Fostul lider de grup al PPDD, Haralambie Vochitoiu, a precizat ca Stefan Stoica, fostul membru PPDD, afiliat al PSD, fusese diagnosticat cu cancer in urma cu mai bine de un an, iar in ultimul timp boala se agravase, noteaza realitatea.net.

Potrivit sursei citate, Stoica a fost internat de mai multe ori si a decedat marti dimineata intr-un spital din Capitala. Stefan Stoica fusese ales senator din partea PPDD, intr-un colegiu din Ialomita, iar in octombrie anul trecut si-a anuntat demisia din partid si afilierea la grupul PSD. Pana in anul 2010, el fusese membru PDL.

Stoica era de profesie medic, iar in anul 2009 a fost vicepresedintele Asociatiei Medicilor de Familie Ialomita, iar din mai 2011 a fost si presedinte al Patronatului National al Medicilor de Familie – filiala Ialomita. Regretatul senator a lasat in urma o sotie indurerata si un copil, noteaza obiectiv.net.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
836 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger