AcasăNewsSenatorul PDL Marius Necula, audiat de DIICOT Galati in dosarul Boldea ...

Senatorul PDL Marius Necula, audiat de DIICOT Galati in dosarul Boldea

Mihail Boldea

Marius Necula s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul DIICOT Galati, unde a fost audiat de procurori in dosarul Boldea. Deputatul a sustinut, luni, in fata judecatorilor, ca l-a rugat pe senatorul democrat-liberal sa apeleze la cunostintele sale pentru a-i obtine o adeverinta de la Arhivele statului.

Mihail Boldea

Marius Necula a ajuns vineri la ora 10.00 la sediul DIICOT si a stat in cladire circa 30 de minute, timp in care le-a declarat procurorilor ca nu are nicio legatura cu cazul Boldea.  „In urma declaratiilor aberante facute de catre inculpatul Mihail Boldea am vrut sa clarific situatia. Am declarat procurorului de caz ca nu cunosc nimic in legatura cu acest subiect si ca nu am nicio legatura cu faptele savarsite de Mihail Boldea. El trebuie sa raspunda pentru tot ce a facut”, a declarat Necula, la iesirea din sediul DIICOT, potrivit Mediafax.

Fostul PDL-ist Mihail Boldea a afirmat, luni, in fata magistratilor instantei supreme care au judecat recursul arestarii sale preventive, ca l-a rugat pe senatorul Marius Necula sa apeleze la cunostintele sale pentru a-i obtine o adeverinta de la Arhivele Statului in legatura cu instrainarea unuia dintre imobilele pentru care este cercetat in dosarul DIICOT.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger