Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Senatorul Ilie Nita, pus sub control judiciar

Senatorul Ilie Nita, pus sub control judiciar

Autor:

Intrat in vizorul reprezentantilor DNA, parlamentarul ALDE va fi cercetat, timp de 60 de zile, sub control judiciar.

 

Nita Ilie 200x300 Senatorul Ilie Nita, pus sub control judiciarTotul dupa ce procurorii de la DNA Suceava au decis punerea in miscare a actiunii penale in cazul lui Ilie Nita, de miercuri incepand, pentru “instigare la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit”, “efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana, daca sunt savarsite in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite” si evaziune fiscala.

Din comunicatul DNA rezulta, printre altele, ca “in perioada 2012-2017, inculpatul Nita Ilie, in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean Suceava si ulterior senator in Parlamentul Romaniei, a exercitat in fapt atributiile de administrare si control a unei societati comerciale, desi, potrivit statutului societatii, administrator era o alta persoana”.

In cazul de fata mai este cercetat si un avocat, din cate au anuntat anchetatorii.

sursa foto: senat.ro


1 Comentariu la Senatorul Ilie Nita, pus sub control judiciar

  1. BOBORUL

    CLASA POLITICA POST COMUNISM a POLITRUCILOR SEMIDOCTI si MAFIOTI a tarat tara-n KKT, pentru ca nimeni dintre romanii adevarati nu s-au opus ori nu s-au bagat; unul ca-i anchilozat, altul ca e ocupat , altul ca-i speriat, altul ca n-a observat, altul ca a emigrat, unii chiar cu ei s-au dat…..ROMANIA-I DE INGROPAT. Mafia a inchitit PATRIA.
    ALOOO U.E. DE CE NU SUNT SOLUTIONATE NICI DUPA 25 DE ANI DOSARELE “Loviturii de stat din dec 1989″ si CELE ALE MINERIADELOR…..????…..ASTA DEMONSTREAZA CA DE 28 DE ANI IN ROMANIA CONDUCEREA STATULUI ESTE ILEGITIMA.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!