AcasăNewsSenatorii americani cheltuiesc milioane din buget pe „chestiuni personale”

Senatorii americani cheltuiesc milioane din buget pe „chestiuni personale”

O privire de ansamblu asupra Congresului american „straluceste” de chelii

Conform publicatiei Weekly Standard, legiuitorii americani cheltuiesc „o suma nebuneasca” pentru ingrijirea parului si alte activitati inutile, din banii contribuabililor.

O privire de ansamblu asupra Congresului american „straluceste” de chelii

Desi peste jumatate dintre membrii Congresului sunt milionari, iar cei mai multi nu prea au par, le place sa se rasfete pe banii americanilor de rand, care sunt din ce in ce mai saraci, scrie Weekly Standard. In 15 ani, ingrijirea parului senatorilor a costat 5,25 milioane de dolari. Femeile nu sunt puse la socoteala, pentru ca acestea au stilisti particulari, nu se coafeaza la Senat. Anul trecut s-au cheltuit peste 40.000 de dolari numai pe produse care dau stralucire parului. Sase barbieri au incasat si ei cate 40.000 de dolari fiecare, iar seful lor a incasat 80.000 de dolari. Intr-un an, cei o suta de senatori au cheltuit peste patru milioane de dolari din banii contribuabililor pe „chestiuni personale si servicii”.

Pentru fostii presedinti se cheltuie anual 3.600.000 de dolari. Iar vizitele externe, care se fac in „alai”, secatuiesc bugetul federal. Iar senatorii se opun vehement sa se taie din buget!

author avatar
Adina Mutar
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger