AcasăNewsSenator PNL: Demisia ministrului Carmen Dan, urgenta nationala

Senator PNL: Demisia ministrului Carmen Dan, urgenta nationala

In ziua in care conducerea PNL e in sedinta, la Palatul Parlamentului, senatorul aflat in fruntea Comisiei pentru Aparare din Camera Superioara a Legislativului ii cere public „demisia de onoare” ministrului Carmen Dan, „pentru intreaga sa activitate din fruntea Ministerului Afacerilor Interne si, in special, pentru ce s-a intamplat in 10 august, cand au avut de suferit romani nevinovati, imaginea MAI si a Romaniei in plan extern”.

Dupa ce s-a aflat ca la sedinta de la Neptun a mai-marilor PSD, de sambata, vicepresedintele social-democratilor, Gabriela Firea, a propus, fara succes, demiterea lui Carmen Dan dinfruntea Ministerului de Interne, ca urmare a violentelor de la manifestatia din 10 august, din preajma Guvernului, liberalul Marcel Vela aduce in discutie  „demisia ministrului Carmen Dan, urgenta nationala”.

Senatorul mentioneaza, intre altele, intr-un comunicat transmis duminica, faptul ca „pana astazi, ministrul Carmen Dan nu a transmis Raportul MAI cu privire la abuzurile din 10 august, solicitat oficial inca din data de 24 august” si anunta faptul ca viitoarea sedinta a Comisiei de Aparare este programata pe 4 septembrie. „Am convocat o alta sedinta pentru marti, 4 septembrie (afisata oficial pe site-ul Senatului) pentru a audia prefectul Capitalei, comandantul jandarmilor si pe ministrul Carmen Dan, convocare care a starnit revolta unor senatori pesedisti din comisie”, sustine liberalul.

Intrunirea forului, din 27 august – la care s-a prezentat prefectul Capitalei -nu s-a putut desfasura, din lipsa de cvorum. „Avand in vedere declaratiile prefectului Capitalei din 27 august de la Senat, cele din 30 august de la o terasa din Bucuresti si anuntul recent al Primarul General al Capitalei cu privire la minciunile din 10 august, este evident ca PSD doreste ascunderea adevarului”, considera Vela.

200 afisari

2 COMENTARII

  1. Idiotul asta e in fruntea unei comisii de aparare si nu stie ce atributiuni avea Carmen Dan in 10 august?! De ce nu cere nimeni demisia prefectului, ala care are in pix interventia jandarmilor?! Ca a dat ordinul prea devreme, sau prea tarziu, ca l-a dat, sau nu, prefectul trebuie sa plece! As zice sa raspunda si penal pentru neindeplinirea atributiunilor de serviciu, dar e destul de pedepsita de viata, la cum arata si cat de dotata intelectual pare…in plus e si in siajul mahalalei Firea, aia care, musca mana care-a hranit-o, din motive de dosare sot, sau de urcat putere la cap, sau prostie fudula, sau gelozie pe haremul masculului Alfa, sau disperare ca n-o mai sustine partidul pentru un nou mandat (cand Pieleanu i-a zis ca e buna de cotrocenista!) si tampenia aia cu „independenta”, nu tine, ca n-o mai voteaza nici oile lui Becali – ea voia RADET-ul, metroul si centura nu sa ajute bucurestenii, ci sa-si rezolve afacerile, ca a descoperit metoda Ghita, afacerile cu serviciile, uitand ca si Condrea tot un „baiat de serviciu” era…oricum, nu ma asteptam sa fie chiar atat de proasta, sa se lase manevrata ca sageata lui Oprea si tarata intr-un scandal din care are numai de pierdut

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger