Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Senat. Unda verde in Comisie pentru achizitia rachetelor Patriot

Senat. Unda verde in Comisie pentru achizitia rachetelor Patriot

Autor:

Proiectul de lege al Guvernului vizand cumpararea de 7 sisteme de rachete Patriot va ajunge in plen, unde urmeaza sa fie supus votului, odata ce a primit aviz favorabil in Comisia pentru Aparare din Senat.

 

p 6 Senatul Romaniei plen 350x200 Senat. Unda verde in Comisie pentru achizitia rachetelor PatriotAsadar, reprezentantii forului – reunit in sedinta incepand cu 11.30 – au dat unda verde demersului, in unanimitate, urmand ca in orele urmatoare proiectul sa ajunga sa fie supus votului senatorilor prezenti la sedinta de plen a Camerei Superioare a Legislativului. La Comisie a fost prezent si ministrul Apararii, Mihai Fifor.

Ulterior, proiectul va parcurge acelasi drum si la Camera Deputatilor – respectiv Comisia pentru Aparare si votul in plenul Camerei Inferioare a Parlamentului.


1 Comentariu la Senat. Unda verde in Comisie pentru achizitia rachetelor Patriot

 1. DACIAN

  Motto;
  Sa privim demni
  Inapoi cu iertare,
  Inainte cu speranta,
  In jos cu intelegere,
  In sus cu recunostinta!
  In Ro continua procesul de TRANZITIE catre o directie necunoscuta. Daca in UNELE din tarile FOSTE membre ale CAER , dupa incheierea razboiului rece, TRANZITIA inseamna si un progres cat de mic, in Ro efectul LOVITURII DE STAT din dec 1989 este un soi de PARALIZIE A SOCIETATII care a codus la prabusirea TARII. Economia a fost distrusa la fel si subsistemele sistemului social precum; sanatatea, invatamantul, siguranta nationala, etc. Populatia a emigrat MASIV datorita programelor criminale facute de guvernanti si Parlamentari. Clasa politica postcomunista este alcatuita din grupari infractionale de crima organizata numite formatiuni politice care se tot regrupeaza in stil mafiot in numele inoiri partidelor incercand aburirea poporului. E posibil ca la sfarsitul acestui an in Ro sa aiba loc o REVOLUTIE ADEVARATA daca PARLAMENTUL nu devine o normalitate democratica cu 300 de parlamentari , conform rezultatului referedumului ,INTEGRI, FARA ACUZATI PENAL SAU INFRACTIORI, FARA BARONI SAU OLIGARHI ,.Doamne ajuta-i pe romani!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!