Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Șemineul – sursa ta de căldură pentru iernile geroase! Află acum de unde să-ți cumperi un șemineu perfect!

Șemineul – sursa ta de căldură pentru iernile geroase! Află acum de unde să-ți cumperi un șemineu perfect!

Autor:

Zilele s-au scurtat și frigul deja ne învăluie, iar atunci când ți-e frig nu cauți altceva decât căldură, o cană de ceai și relaxare și cât mai mult timp petrecut în casă. Te gândești că facturile la gaz vor fi prea mari? Pe lângă reducerea facturii la căldură să ții casa caldă nu este chiar atât de ușor, mai ales atunci când locuiești într-o casă mai veche și care nu este nici măcar izolată termic. Propunerea acestui articol este îndreptarea spre seminee de calitate, montate de specialiști în domeniu.

 

semineu decorativ 350x233 Șemineul – sursa ta de căldură pentru iernile geroase! Află acum de unde să ți cumperi un șemineu perfect!Citind acest articol și luând în considerare sfatul de a achiziționa un șemineu, nu vei econonomisi doar bani, ci vei reuși să îți faci casa caldă și confortabilă întreaga iarnă.

Rolul pe care îl are un șemineu în crearea ambianței este definitoriu – armonia și pacea din propria locuință sunt motive suficiente ca dorința de a ajunge acasă să fie tot mai mare. Aceasta este ținta principal pentru care mulți oameni aleg să își construiască un semineu decorativ pe lemne. Capacitatea șemineului de a încălzi o locuință întreagă este o altă țintă importantă a doritorilor unei astfel de alegeri. Căldura se poate transfera din șemineu fie prin tubulatură izolată, fie prin calorifere, după preferința clientului, în funcție de tipul de focar ales.

Focarele sunt prevăzute cu sticlă ceramic refractară, rezistentă la termperaturi de 800ºC. Consumul de lemne este redus cu ajutorul clapetei de tiraj, pentru că aceasta împiedică solicitarea la maximum a focarului și consumul exagerat de lemne, prelungindu-i durata de viață. Opțional, șemineul se poate dota cu un record pentru admisia aerului din exterior. Acesta crește randamentul, desfășoară o ardere mai completă și nu consumă oxigenul încăperii. Timpul necesar încălzirii este economisit datorită lamelelor, care absorb un volum mare de aer, comparativ cu produse similare.

Specialiștii de la Alego reușesc să găsească de fiecare dată cele mai bune combinații între plăcerea de a contempla focul, eficiența energetic și protecția mediului. Ideale pentru orice spațiu focarele celor de la Alego se remarcă atât prin dimensiunile impresionante, cât și prin design-ul exclusiv, care îndeplinește cele mai exigent standarde. Cu o gamă bogată de focare, cu o tehnologie avansată de fabricare și un foarte bun raport calitate preț, focare din fontă sau oțel cu șamotă, ideale pentru un șemineu clasic, rustic sau modern, echipa Alego, parte a grupului PEFOC.ro, și-a făcut loc pe piață și a rezistat atât de bine în timp. Cine alege să lucreze cu profesioniști beneficiează și de consultanță gratuită, garanție între 5 și 10 ani și livrarea gratuită în întreaga țară.

Şemineele sunt elemente importante pentru orice casă, aşa că alegerea lor este destul de dificilă. Pentru a nu da greş în alegerea focarului și a şemineului potrivit, trebuie să ţinem cont de părerea specialiştilor în domeniu. Caracterizate prin calitate, durabilitate focarele de la Alego sunt alegerea potrivită din toate punctele de vedere. Alege profesionalismul și caută în gama diversificată de la șemineul classic pe lemne, la șemineu centrală, șeminee cu bioetanol, sobe pe lemne, cos de fum ceramic rezistent în timp, șeminee pe gaz, și diverse accesorii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!