AcasăNewsSemifinala Eurovision sta sa inceapa! Cand intra in concurs Ilinca si Alex!...

Semifinala Eurovision sta sa inceapa! Cand intra in concurs Ilinca si Alex! (VIDEO)

A doua semifinala din cadrul Eurovision 2017 sta sa inceapa. Au mai ramas doar cateva ore pana cand cei doi tineri care reprezinta Romania la competitia muzicala – Ilinca si Alex- vor urca pe scena, cu gandul sa se califice in marea finala de la Kiev.

Cei doi interpreti ai piesei „Yodel It!” vor urca pe scena printre primii, adica din pozitia 5, asa ca pot fi votati cu „05”. In aceeasi semifinala vor concura, printre altii, reprezentantii Olandei, ai Ungariei, Bulgariei si Austriei. In total, vor fi 18 competitori in aceasta faza a competitiei, ce va fi difuzata pe TVR incepand cu ora 22, ora Romaniei.

E important de stiut ca reprezentantii Televiziunii Publice au facut precizari importante pentru spectatorii care vor sa ii voteze pe Ilinca si Alex. Mai exact, au anuntat ca „in aceasta seara, fanii (cu exceptia celor care locuiesc in Romania) vor putea vota Yodel It! de pana la 20 de ori de pe acelasi numar de telefon, sau prin aplicatia de pe siteul oficial al concursului: www.eurovision.tv„, se mentioneaza pe site-ul TVR.

Imagini din cadrul repetitiilor de la Kiev:

[youtube]b8BGxF-okuQ[/youtube]

sursa foto: Facebook/Eurovision Romania

author avatar
Cristina Stefan
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger