Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Selena Gomez si-a anuntat fanii ca suferit un transplant de rinichi

Selena Gomez si-a anuntat fanii ca suferit un transplant de rinichi

Autor:

Cantareata in varsta de 25 de ani, a carei muzica are mare trecere in randul adolescentilor, le-a dat de veste admiratorilor ca la un moment dat in timpul acestei veri s-a lasat pe mana medicilor, pentru ca a avut nevoie de un transplant renal.

 

sele 631x500 Selena Gomez si a anuntat fanii ca suferit un transplant de rinichiDaca pana acum vorbise despre diagnosticul pe care il primise de ceva vreme din partea medicilor, Lupus, de aceasta data Selena Gomez a facut public faptul ca se recupereaza de pe urma unui transplant de rinichi, pe care l-a facut tocmai pe fondul acestei boli.

Dezvaluind – pe contul personal de Instagram – o fotografie in care apare pe un pat se spital, cu mainile brazdate de branule si plasturi, dar zambindu-i altei fete aflate in aceeasi situatie, Selena Gomez a explicat ca acesta a fost, practic, motivul pentru s-a vazut nevoita sa puna muzica pe planul secund. De altfel, tot cantareata in varsta de 25 de ani explica si cine e tanara din stanga sa: prietena care i-a donat rinichiul, si careia i s-a aratat recunoscatoare si public. “Nu sunt cuvinte sa descriu cum as putea sa-i multumesc frumoasei mele prietene Francia Raisa”, a notat, printre altele, tanara solista despre care se stie ca, la un moment dat, a avut o relatie cu cantaretul  Justin Bieber.

sursa foto: captura Instagram/Selena Gomez    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!